gikas

Ines fina skor

Publicerad 2009-04-05 15:11:54 i Allmänt


Har fyndat superfina vår och sommarskor till Ines. Fastnade totalt för märket Vincent som har otroligt tuffa men ändå fotriktiga barnskor, ville ha nästan alla modeller när jag gick in på butiken som ligger ganska långt ner på Storgatan. Hittade ett par rosa promenadskor i skinn på rea så de kostade bara 200:-  - hur coola som helst! Visst finns det kanske ännu billigare barnskor på typ Din sko och Wedins, men jag tycker ofta att de inte verkar särskilt fotvänliga och är gjorda i ganska hårda syntetiska material. Fast självklart har även de butikerna både bättre och sämre skor. 

Ines har stl 20 just nu (och vilka skor är inte söta i den storleken :) med växmån, och då är frågan hur mycket fötterna hinner växa innan sommaren? Jag hittade nämligen ett par sprillans nya Vincent-sandaler på Tradera i stl 22 som inte kunde låta bli att buda på. Betalade inte mer 85:- inkl frakt för dem så nu är det bara att hoppas att fröken hinner växa i dem tills värmen kommer. Bebisfötter drar ju iväg ganska fort, men två hela storlekar kanske det inte blir på bara några månader. I värsta fall får jag väl sälja dem vidare till någon annan liten tjej, för nästa sommar lär de vara alldeles för små i stället. 

Ines är ju inte alls van vid att ha skor på sig så första gången vi skulle gå ut med skorna på så vägrade hon lyfta på fötterna, det så ut som om vi satt på henne ett par blyklumpar. Fast nu har hon vant sig lite och tycker nog att de är ganska fina ändå. Fast det behövs nog lite mer balansövning innan hon kan gå själv med skorna på.   

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela