gikas

Köpa bilstol

Publicerad 2009-04-12 19:38:30 i Allmänt

Maxi-Cosi Mobi
Tur att det är dags att skippa vinteroverallen nu för då får Ines lite bättre plats i sin nuvarande bilstol även om den börjar bli lite väl trång. Tycker att hon är bra tålmodig ändå som inte protesterar mer när jag trycker och drar för att få ner henne i stolen. Det är ju faktiskt det första babyskyddet vi använder fortfarande så det är tur att hon är liten för sin ålder.

Eftersom "alla andra" redan verkar har bytt bilstol till sina 1-åringar så tänkte vi att det kanske är dags nu för oss också. Vi åkte därför till Babyproffsen i lördags och trodde att det lär väl finnas två-tre modeller att välja mellan.....kan inte vara så svårt.....Hm, vi möttes av en hel vägg med bilstolar! Inte var de billiga heller - den enklaste kostade ca 1700:- och den såg varken praktisk eller bekväm ut. De modeller vi gillade bäst låg runt 3000:-.

Vi beslöt oss för att kolla begagnatmarknaden först innan det blev något köp. Man kan ju få tag på riktigt fina saker på privatannons om man har tur. Visserligen är dessa stolar säkert redan använda två-tre år och om Ines ska ha den lika länge så kan det ju faktiskt påverka funktionen så jag är lite tveksam om vi inte ska satsa på en ny ändå. Barnsäkerhet är något som man inte ska snåla på tycker jag. Om Nils håller med så blir det nog en Maxi Cosi Mobi eller Britax Hi-Way som Ines får åka lite skönare i hädanefter.

Kommentarer

Postat av: Josefin

Publicerad 2009-04-13 01:18:03

Ja du det är inte lätt det här med bilbarnstolar... Vi har en Britax till Elias som vi är jätte nöjda med, den tar ganska liten plats i bilen oxå (bra för oss som inte va tillräckligt kloka att köpa en kombi.. haha)



Vilka värmande ord du skrivit till mig:) Jag ser oxå fram emot kommande barnvagnspromenader :) Och det kommer bli perfekt att Ines och Elias kan leka med varandra. Kramar J

Postat av: Kisse

Publicerad 2009-04-14 15:34:34

Vi var acta gracos cosmic den är vi super nöjd med :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela