gikas

Rapport från Vemdalen

Publicerad 2009-04-27 16:23:23 i Allmänt

Borta bra men hemma bäst! Vi har haft en helt otroligt rolig helg i Vemdalen, men det är alltid mysigt att få komma hem till sina älsklingar igen. Efter tre dagar med fest och bus så var det skönt med en kväll i soffan, man börjar väl bli för gammal för sånt här :-))

En sån här lägenhet bodde vi i med hotellet alldeles nedanför - på bekvämt krypavstånd kan man säga.

Det var fantastiskt väder hela helgen så vi placerade oss i backen efter frukost där vi fick lyssna på mycket bra musik och se många partyglada människor passera. Kexchoklad hade ett jippo där de lejt in tre grymt duktiga, men fult neonklädda skidåkare som förutom att visa sina trix för oss när de passerade även slängde ut smakprover. Perfekt "efterrätt" till mosbrickan :-) 

Vid två-tiden började det röra på sig i backar och stugor för då var det laddning inför after-ski´n. Normalt sett så bukar ju folk komma i skidkläder och pjäxor, men nu var det dels alldeles för varmt för skidkläder, dels bartömning så vi gissar att det var därför så många gäng var utklädda. Vilken stämning!!! Jag har aldrig varit på någon riktig after ski, men det här var alldeles otroligt. 


Har sååå många roliga bilder, men det här är bara ett urval. Det var proppat med folk både inne i lokalen där coverbandet spelade och ute på altanen i solen där vi stortrivdes. Musiken och stämningen var minst lika hög inne som ute. 

Hm...förutom en massa trasiga bänkar så blir det ju en hel del sopor efter en sån här fest:

 
Vädret, boendet, after ski´n, dansen, sällskapet - allt har bara varit toppen och vi kände absolut att det här måste vi bara få göra fler gånger. Häng med vet ja! 

Kram på er alla vänner!
   



 

Kommentarer

Postat av: Marie EW

Publicerad 2009-04-27 22:24:57

Hejsan!

Ni verkar ha haft en toppen semester! Påminner om den afterski jag upplevde för 20 år sen i Sälen. Den största skillnade är väl att den pågick i två säsonger....;)

Kram Marie

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela