gikas

Ines provar Gangstar

Publicerad 2009-08-18 12:26:05 i Allmänt

Inte lätt att prova kläder och försöka fotografera en busig ett och etthalvt-åring, men några blev hyfsade i alla fall. Här har Ines på sig de plagg i höstens visningskollektion som kom i mindre storlekar, 1 och 2 år. Härliga färger och såå sköna tyger. Perfekta att leka i på dagis!  
  
 

De här mjukisbyxorna älskar jag - de satt perfekt och var jättetuffa med trycket i rumpan. Den sköna tröjan har en liten puffärm som kanske inte syns så väl på bilden.

Den här långärmade pike´tröjan med ljusgrå GS-brodyr på ärmen var grymt snygg!!! 

Pyjamas, heldress, bodysuite eller vad man nu vill kalla den - men det nya multiprintet gjorde sig hur bra som helst på denna. 

Den långa collegejackan Liv finns kvar från i våras och jag blev superglad när jag såg att den kom i lämplig storlek till Ines efter säsongens slut (...nu var den lite väl stor :)
 
Sist men inte minst provade vi en ny variant av Pernilla Wahlgrens son Theo´s favvisar från förra hösten - tröjan Glenn med "inbyggd" väst. Supertuff till både mjukisar och jeans. Hade jag en kille (eller en lite större tjej) skulle jag köpa den tillsammans med de nya, lite slimmade orange:a stretchjeansen som kommer....klart coolast på dagis ;-) 
 
Förutom ex Pernilla Wahlgren, Laila Bagge och Maggan Graaf så har Gangstar fått ännu en kändisförälder som kund - Tiger Woods. Gissar att det är hans svenska fru Elin som handlat på hemmaplan (om det inte är så att de hitta kläderna i de butiker där de säljs i Paris eller London). Kul är det i alla fall att allt fler upptäcker Gangstar, både kända och okända.  
 
Detta var naturligtvis bara en liten del av hela höstkollektionen, så skynda dig att boka en visning eller knacka på om du vill kolla närmare på alla kläderna.  

PS. Tänk på att det säkert är mycket du vill ha så då är det ju kanon om du har ett party för det ger i princip ett plagg gratis genom värdinnerabatten. Det är också billigare att handla genom mig än via webshopen  ;-) 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela