gikas

Jul hos oss

Publicerad 2009-12-28 00:12:39 i Allmänt

Julhelgen är över för den här gången och vi har haft det riktigt trevligt och mysigt. Mycket folk, mycket stoj, mycket mat, mycket godis, mycket paket....tja, mycket av allt kan man säga. 
 


Det är ändå något speciellt med småbarn i huset när det är jul. Förra året var Ines för liten för att förstå vad som händer, men i år tyckte hon att allting var jättespännande. Vid julbordet gjorde hon stora ögon när vi sjöng hennes favvosånger just nu - Midnatt råder, Hej tomtegubbar och Små grodorna. När hon fick höra att Tomten skulle komma blev det jättespännande.
 
Hon ville gärna sitta i famnen från början, men sen blev hon modigare och vågade t o m prata med Tomten och vinka lite nu och då. Han var ju riktigt snäll som kom med så många fina presenter.

Tack snälla Tomten!

Efter att ha tömt golvet från jättehögarna med papper och snören när tomten gått så brukar det alltid bli sällskapsspel hemma hos oss. Eftersom vi var så många så delade vi upp oss i två grupper och spelade ett kortspel som heter Plump. Med massor av godis på borden så blev korten ganska klibbiga men det hör liksom till. Vid det laget sov lilla Ines som haft en mycket spännande och rolig dag.   

 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela