gikas

Lugna fredag

Publicerad 2009-12-18 17:46:20 i Allmänt

Var uppe halva natten (nästan hela), först satt jag och Nils och pratade länge sedan började Ines gnälla för hon hade säkert ont i halsen eftersom hon hostade så elakt. Tur att vi inte hade planer på några större aktiviteter idag. Har bara varit hemma och tagit det lugnt. Ines är snuvig och lite rosslig i halsen (säkert samma bacill som jag och Nils haft/har) men faktiskt ganska glad och pigg ändå, hon leker för fullt. 

Nils är ledig och det är vår första heldag tillsammans på väldigt länge så vi vilade i omgångar för att orka hålla oss vakna för lite fredagsmys i kväll. Det blir nog till och med var sin liten whiskey i rent medicinskt syfte eftersom vi båda två fortfarande är kraxiga. Huga, det är normalt sett ingen favoritdryck precis. 

Nu har vi packat upp granen och efter mycket möda och stort besvär lyckats få den hysat rak i julgransfoten. Ines är imponerad och mycket taggad att få hänga upp lite fina bollar. Eftersom de andra barnen inte är här i helgen så sätter vi bara upp litegrann av pyntet, så får de klä den lite mer tillsammans när den kommer hit igen. De har en väldigt bestämd uppfattning om att ALLT pynt ska upp, så jag får väl passa på och njuta av en mer sparsmakad gran några dagar i alla fall :-)  

.....Men först blir det middag och kanske ett glas vin, det ska bli gott.   

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela