gikas

Full fart på Ines

Publicerad 2009-07-29 00:16:36 i Allmänt

Idag var det "besiktning" och vaccination av Ines på bvc. Hon gillar verkligen att vara där för de har så kul leksaker - inte som hemma där hon ratar allt barntillåtet som vi skaffat åt henne.

Knappt 9500 gr och 80 cm lång var lill-tjejen, ingen grovis precis. Kurvan hade planat ut, men det var ingen fara sa de, helt i sin ordning eftersom hon är så pass rörlig nu. (Jo tack, det märkte jag minsann när jag ver på Birsta senare under dagen, full rulle så fort hon slapp ur vagnen) Vaccinationen gick hur bra som helst, hon pep knappt för hon hade fullt upp med alla leksakerna. Kan visst bli en liten feberreaktion ett tag efter sprutan. Fast det var inte säkert så vi får försöka komma ihåg varför om det blir så.

Åkte direkt till Birsta City efter bvc och där fyndade vi en hel del smått och gott på slutspurten av rean. Två toppar och massor av strumpor till Ella, pyjamasar och en ursöt vit blus till Ines, hygienartiklar, hushållsprylar och annat användbart.
Sommaren är inte slut än, men nu börjar man tänka höst på klädfronten. Jag längtar för det är inte långt kvar till Gangstar-kollektionen ska skickas ut till oss säljare. Det är lilla julafton varje gång det kommer ett paket och särskilt nu då vi inte har fått någon förhandstitt. Ni som inte har bokat party - gör det nuuu....

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela