gikas

Gatufesten onsdag

Publicerad 2009-07-02 11:52:06 i Allmänt


Jag har funderat på en sak; varför händer det aldrig något nytt på Sundsvalls gatufest? Restaurangernas tält står på samma platser, maten är den samma, artisterna, godisremmarna, tivolit, den blaskiga ölen, trängseln, de höga inträdesavgifterna, coverbanden....ändå går man dit år efter år och har faktiskt riktigt skoj. När det är sånt underbart väder som igår så kan det knappast bli bättre. När vi kom in till stan så gick vi raka vägen till Daltonstältet och tog oss en rejäl hamburgare. 

Tjejerna ville så klart till tivolit så då satte jag och Nils oss på kajkanten där vi hittade Niklas & Karins båt fylld med bekantingar. 

 
Ett annat fast inslag i Gatufestbilden är bungyjump-kranen som hissar upp våghalsiga typer med gummiband runt fötterna. Alltid lika läskigt att höra dem skrika på vägen ner. Undrar om man skulle våga...? Det suger ju i magen bara av att titta på.


Agnes Carlsson är en grymt duktig sångerska och artist, men hennes "hits" är inga riktiga höjdare så stämningen på torget under hennes framträdande var ganska lamt. I och för sig verkar sundsvalls-publiken extremt svårflirtade också så det gjorde ju inte saken bättre. Varför kan inte folk släppa loss lite mer eller åtminstone vara artiga nog att applodera åt de som uppträder? 
 
Lite mer fart blev det senare på kvällen när party-bandet Rydell & Quick äntrade scenen.


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela