gikas

Gatufesten torsdag

Publicerad 2009-07-03 16:49:06 i Allmänt

När Pontus gjorde sig i ordning för kvällen så fick vi oss ett gott skratt när han kom och visade den här stylingprodukten, Studio Line Indestructable. I texten står det nämligen att den är "hand, cap and helmet resistant", ha ha. Undrar om den är "shower, rain and windproof" också...? 

Helt ljuvligt när man får sitta ute på Gatufesten i "utomlandsvärme" och bara njuta av glad stämning och bra musik. I går lyssnade vi till EMD (Danny är så grymt lik brorsan :), Ace of Base (de hade jag nästan glömt, men när hitsen radades upp så insåg man vad bra de var/är). Kvällens höjdpunkt var ändå veteranen Jerry Williams som fick hela torget att gunga. Gammal som ung rockade lös, hur kul som helst.

Under kvällen träffade vi också Pontus i sitt esse. Han gav järnet för att sala ihop till ett bungyjump så Nils och jag gav honom 100:- var som startkapital. Tydligen lyckades "kampanjen" för nästa gång vi sågs så hade han sin blöta skjorta i fickan på kompisens stora kofta (han valde att bli doppad i ån) med ett lyckligt leende på läpparna - det bästa han gjort i hela sitt liv!

Pontus har tredagarsbiljett, men vi går bara två dagar så nu ska vi snart göra oss i ordning igen.
 
Har förresten rensat 30 liter jordgubbar idag. De sålde dem för 14:- litern utanför Ica så vi hamstrade i syfte att göra sylt, smooties och annat smarrigt med bären. Vi har ju i och för sig en liten egen odling, men det blir ju aldrig några mängder så det brukar vi mest använda till filen på morgonen. Bär som påminner om sommaren året runt: 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela