gikas

Utförsäljning av Gangstar-kläder

Publicerad 2009-07-30 11:46:20 i Allmänt

Passa på och köp dagiskläder till rea-pris som funkar utmärkt även till hösten, bl a mjuka sköna collegeplagg som ungarna älskar.

Jag har en del kläder kvar från vårens Gangstar kollektion som fortfarande går att köpa till riktigt bra priser. T e x den här supercoola jackan som är i äkta, mjukt skinn, fodrad med rött. Jackan heter Vince och är i stl 4 år. Passa på och gör ett riktigt fynd inför hösten. Ord.pris 749:- jag säljer den för 500:- (har sett liknande skinnjackor på nätet och de ligger runt 1000:- och reas sällan eftersom de kan användas i princip året om, så detta är ett riktigt kap :) Lätt att bara torka av om den blir smutsig.  

Finns även en massa andra lämpliga höst/dagis kläder i skiftande storlekar så hör av dig om du är intresserad. Reaplaggen kommer jag annars att sälja ut i samband med höstens partyn men då brukar de gå åt snabbt - så passa på innan. Här är några fler plagg i stl 4 år:

Den populära byxan Southbaggy är i storlek 2 år och den hade garanterat Ines fått behålla om det inte varit så att hon är så pluttig att det lär dröja innan hon växer i dem. Hon har 1 år (ibland bara 6 mån) på sina Gangstar-kläder.   


Bara ett par veckor tills nya kollektionen kommer - SÄLJSTART 17:e AUGUSTI - var med då !!!!!
(PS. Det är förstås förmånligast att handla via party, men inget tvång. Det är bara att höra av sig eller titta in annars.)

Kommentarer

Postat av: pernilla

Publicerad 2009-07-31 18:22:36

helloj! finns jackan kvar?

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela