gikas

Jobb-snack, grill och moppe

Publicerad 2009-07-01 01:44:35 i Allmänt

På förmiddagen idag kom min nätverkskompis Lisa (via Trygghetsrådet) hem till oss på fika. Vi skulle egentligen ha haft möte i stan, men eftersom det bara skulle bli vi två och hon hade sin hund med så föreslog jag att vi skulle ses här hemma i stället. Tjejerna fick vara med på fikamötet de också. Jobb-biten var snabbt avklarad så sen pratade vi mest om andra saker.   
 
Lisas hund var så härlig med Ines. När den råkade knuffa omkull henne så la den sig genast platt med huvudet i Ines knä, ungefär som att den bad så mycket om ursäkt. Det hände fler än en gång att de "föll för varandra" - bokstavligen. Egon föll också för Lilja och verkade vilja göra små "Bischon-Retrivrar" med henne (om hon bara hade stått still tillräckligt länge...och inte haft så förbaskat långa ben, hi hi)

När Lisa åkt så blev det en vända till stan med tjejerna för att Nils skulle få sova i lugn och ro. Ella behövde en bikini och solglasögon och jag var bara allmänt intresserad av eventuella reafynd. Hittade två supersnygga t-shirts, lite smink och mysbyxor till mig själv, capribyxor åt Nils. Hade väldigt roligt åt honom häromdagen då hans gamla sprack upp mer och mer i grenen och till sist blottade "hela paketet" s a s. Det gjorde ju inte saken bättre att han hade röda kallingar under, ha ha ha.  
 
När vi kom hem hade resten av gänget slagit på grillen så det blev middag på altanen, härligt att få sätta sig vid dukat bord. Efteråt ville Ines sitta på ungdomarnas mopeder som hon är så imponerad av. Vi tog på henne den minsta hjälmen vi hittade så fick hon till och med åka en sväng med pappa. Given succé! 



Kolla vilken söt liten moppe-brutta. Hjälmen var lite jobbigt tung, men hon klagade inte - tvärtom så hade hon ju sett hur coola storbarnen var i sina, så hon var nog snarare lite mallig över sin.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela