gikas

Familjen Annorlunda

Publicerad 2009-03-22 20:33:34 i Allmänt


När alla är hemma är vi ganska många i familjen - 7 st - så det är ju ingen standardfamilj precis. Därför är det lite kul att kolla på tv-programmet där familjerna med många barn försöker att få tillvaron att gå ihop. Mest beundran får 10-barnsfamiljen där mamman och pappan alltid verkar ta saker och ting med ett leende. "Bilen vill inte starta" ha ha skrattade mamman när hon skulle iväg och handla typ 12 kassar mat för 3500:-. När man ser sånt så skäms man lite, vi har hälften så många barn varav alla utom en i princip är självgående, men jag skulle ändå bli galet uppstressad om inte bilen skulle starta och jag känner mig helt chockad varje gång jag lämnar affären över hur dyrt allting är. 
 
I går träffade jag och Annika en annan typ av "Familjen Annorlunda" när vi satt på en av stans krogar (Oscar´s). Gänget bestod av sex personer och mannen presenterade dem som hans 2 döttrar, hans f d fru och hennes sambo samt hans nuvarande fru - alla ute och roade sig tillsammans. Helt underbart sköna personer som struntade fullständigt i åldersnoja, utseendefixering och bitterhet mot gamla ex. De var kramades, skrattade och gav järnet på dansgolvet och struntade fullständigt i vad andra skulle tycka. Jag och Annika blev så inspirerade att vi genast började smida planer på att hitta på något liknande med de äldsta barnen och våra mödrar (inte ex), fast vi förlägger nog för säkerhets skull partajandet till någon Ålandsbåt så ungarna kanske inte tycker det är fullt så pinsamt att se oss dansa bland folk, ha ha.
 

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2009-03-23 08:41:34

Ser fram emot en liten tripp!!Jättebra blogg förresten,du är duktig du!Kram.

Postat av: Maria Wahlsten

Publicerad 2009-03-24 08:13:12

Jaja

Dotterns platt-tång gick sönder igår och att gå till skolan 2 dagar i rad utan att få fixa håret är en katastrof, hjälp.

Hur gör man i U-länderna? Vägrar att gå till skolan de oxå, haha

Postat av: Maria W

Publicerad 2009-03-24 10:00:52

Ett tillägg till föregående kommentar, relaterade till utseendefixeringen.

Tycker man har fullt upp m 2 barn, hur orkar de med 10 barn?

Trevlig blogg du startat

Kram

Postat av: Maria W

Publicerad 2009-03-24 10:02:20

Föregående kommentar av mig relaterade till utseendefixering.

Härlig blogg du startat

Kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela