gikas

"Datanörd" efterlyses

Publicerad 2009-05-05 23:15:13 i Allmänt


Våran dator är inte som andra....Vi skulle behöva HJÄLP!!!
Just nu sitter jag i Ines blivande rum med sladdar överallt (för det trådlösa funkar inte) och skrivaren på golvet, datorn är superseeeeg, internet "hoppar ur" och måste startas om stup i kvarten, datorn låser sig och är bergis proppfull med sånt som skulle kunna rensas bort. Problemet är bara att ingen av oss vet hur man gör eller vem man ska vända sig till för att få hjälp.

För att få bukt med det trådlösa har vi beställt ett paket med nytt och snabbare bredband från Telia, man betalar 299:-/mån för tv, telefoni och bredband. Kruxet är att nu har allt detta kommit hem men ingen känner sig riktigt manad att börja koppla in och få det att fungera. Säkert inte svårt alls, men man gruvar sig....

Drömmen vore en superhjälte som kunde komma hit och modernisera hela vårt datoranvändande. Jag vill ju helst ha alla prylar på nedervåningen också eftersom Ines ska leka i det här rummet. Hon älskar visserligen att få pilla på alla knappar och sladdar, men det känns inte barnvänligt precis.

Så är det någon som känner att våra problem är bagatellartade för en sån som dig att fixa, eller om du känner en datahjälte som inte kostar skjortan, så hör mer än gärna av dig till mig.

Kommentarer

Postat av: Tomas Edlund

Publicerad 2009-05-06 10:13:36

Haha - det kan jag inte hjälpa dig med.

Men det här:)



http://www.underluggen.se/fraga-tomas/dina-fragor/en-illusion-av-ett-tjockt-har/



Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela