gikas

Hett sandlåda-tips

Publicerad 2009-05-14 22:24:48 i Allmänt

Nils gjorde ett riktigt kap när han köpte sandlåda åt Ines idag. Vi såg nämligen en annons på Blocket att Byggrecycling hade köpt in ett stort konkurslager av just sandlådor. Han köpte en sprillans ny med lock och allt för 60:-! Nu fattas bara sanden så ska vi baka utomhuskakor sen.

http://www.blocket.se/vasternorrland/Sandlada_21469737.htm?ca=4&w=1&last=1

Nyss hemkommen från en Gangstarvisning så var det skönt att få säcka ihop i soffhörnet och kolla på melodifestivalen. Norge var grymt bra, superbra låt och en riktigt charmig kille - en klar favvo för mig hittills (sorry Marlena). 

Eh...vad säger ni om Greken?!! snacka om sliskig kille som åmade sig helt överdrivet på scen i en alldeles för kort t-shirt. Men det värsta var nog ändå alla artister som skrek fram sina s k melodier.....aagh man bara längtade tills deras 3 minuter var över. Ukrainas låt var kanske inte så pjåkig, snygg show i alla fall. Estonia hade både vacker sångerska och melodi. Något man inte kunde säga om nederländernas glittriga gubbar - urk.  

Kommentarer

Postat av: Kisse

Publicerad 2009-05-15 15:29:55

ok det lät ju trevligt :) Bokar gärna in ett party höst, när släpps nya kollektioen? vill gärna var ute i bra tid så att inget hunnit blivit slutsålt. bokar gärna en söndag strax efter lunch tid när skulle det passa dig?

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela