gikas

Ett stort, härligt gäng

Publicerad 2009-11-01 21:43:52 i Allmänt

När vi kom hem från dansen i natt så satt alla barnen (+deras övernattande kompisar) och spelade spel! Det innebar att alla sov extra länge i morse. Vi började dagen med en rejäl "gröt-frunch" med mycket skratt runt bordet, 9 personer som rymdes precis. Ungarna kommenterade att "så här många är vi bara kring jul annars". Superfint väder ute så vi bestämde oss snabbt för att göra en allemanut-runda allihop direkt efter måltiden.


Gott med grillad korv och fika efteråt. Det är alltid en hård kamp om vem som har flest antal rätt och trots att jag tyckte mig ha hysad koll i dag så blev det torsk och vissa gliringar från Nils.

När vi kom hem fördelade vi ut lite arbetsuppgifter och alla drog sitt stå till stacken. Jag och Nils städade ur och snyggade till i garaget, så nu har vi ännu mer skräp att köra till tippen. Men såååå skönt att det är gjort. Nu vet vi exakt vad som finns där inne och allt står inte bara huller om buller. Man kan t o m köra in bilen nu om man vill :)
När alla varit så duktiga så belönade vi oss med två stora familjepizzor och en riktigt lugn kväll i soffan. Vilken underbar familj jag har!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela