gikas

Höströj

Publicerad 2009-10-30 11:54:12 i Allmänt

Fick för mig att baka scones till frukosten i morse och gjorde därför en snabbvariant med bakpulver i. Mysfaktorn steg med doften av nybakat, men dessvärre blev de inte lika goda som de såg ut så det blir nog en annan variant nästa gång.

När vi var på Toy´s R us sist så köpte vi såna där små ploppar som man sätter i olika mönster på en platta - dumt av oss! Nu ligger dessa allt som oftast utspridda överallt och bara väntar på att man ska sätta sig eller kliva på dem. AJJJ!!!
 
Nu ska pyjamasen av och ytterkläderna på för vi ska gå ut och höströja lite på baksidan av huset...det som blev kvar efter förra vändan. Jag ska också klippa ner växterna som vissnat så de får en bra start nästa år. Ines får passa på och hoppa adjö till studsmattan för den ska plockas ner och ställas bort för i år. Jag har en förhoppning att den ryms i den stora plastlådan som egentligen är avsedd för stolsdynor, det vore perfekt. Såna där saker är annars så skrymmande när de ska förvaras i garage/förråd. Håll tummarna...

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela