gikas

Vi har legat i

Publicerad 2009-09-18 15:03:12 i Allmänt

Den här veckan har gått rasande fort, men å andra sidan så har vi fått mycket gjort också. Andréa:s rum är i princip klart, det fattas två lister, förvaring, gardiner och några saker som ska upp på väggarna. Fast det fick bero några dagar eftersom jag har fullt upp i helgen och Nils åker på älgjakt igen. Hon har i alla fall flyttat in och sov där i natt. Ni ska få se bilder när det är helt färdigt. 

Ella kommer till mig i helgen och då tar hon över Andréa:s gamla rum. Tack och lov så känner hon sig nöjd med hur det ser ut där så då behöver vi inte göra något alls där inne, bara att bära över hennes kläder och lite saker.

När Ella flyttat tvärs över hallen så får Ines ett eget rum. Alla leksaker ska äntligen bort från kök och vardagsrum, åtminstone alla stora prylar. Jag räknar kallt med att det kommer att vara en del saker framme ändå, men så ska det ju vara i barnfamiljer så det gör mig inget. Men hon får i alla fall ett utrymme där det är fritt fram att röja med vad hon vill. Att få ut henne från vårt sovrum känns ju också på tiden. De andra barnen har i princip sovit i egna rum från att de slutade amma på natten.   

Nu står Frida:s rum på tur att uppdateras till en tonårslya, men det är ingen ombyggnation utan bara målning och lite fixning så är det klart. Jag räknar med att det tar max två dagar. Hoppas hinna det i helgen så att vi kan luta oss tillbaka och njuta lite sen. Nils båtbygge har fått stå tillbaka ett tag så nu vill han igång med det igen så fort han blir ledig nästa gång.  

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela