gikas

Lysnatta

Publicerad 2010-08-29 15:19:21 i Allmänt

Lysnatta igår var ett farväl till sommaren och till min semester som fick ett mycket trevligt avslut måste jag säga. Vanja hämtade upp mig och en tjej till innan vi tog plats på hennes glasveranda för var sin uppfriskande Mojito och lite smarriga tilltugg.
 
Lite fix innan det var dags att gå vidare.

Juniskärscaféet var målet för kvällen, men på vägen stannade vi till hos ett par av Vanjas vänner som också skulle med. Måste få berätta att deras hem var något av det mest imponerande jag sett. Fjärran från den vita franska stilen, med varm, mysig färgskala och ett otroligt smakfullt sinne för detaljer. Precis allting passade in perfekt. Hela huset var helt unikt och går nästan inte att beskriva utan måste helt enkelt ses. Vi hittade husets ägare uppkrypna under filtar på altanen och det visade sig att de var minst lika varma och trevliga som sitt hem. 
    
Vi bjöds på varsin Piggelin-drink och den kan jag verkligen rekomendera. Vaniljvodka, 7up och en vanlig Piggelin is-glass som kyler och smaksätter i glaset - smart och smarrigt till tusen.

Bättre sent än aldrig kom vi ner till Juniskärscaféet och där slöt Nils upp som nyss gått av skiftet. Äntligen mat, specialaren med räkor, rökt sik, lax och strömming smakade toppen.


"Leka bör man annars dör man", he he.


Arbetskollegor och polare, Johan och Nils.

Som vanligt stod Alex och Mepen för underhållningen och såg till att stämningen var på topp.  

När cafeét stängde så blev det efterfest i det fantastiska huset, varmkorv och en ny Piggelin. Två frågetecken hängde dock i luften; Var tog Vanja vägen och skulle Mia kunna förlåta oss för att vi lyckats gjort en "springnota"? Nöjda och glada åkte vi i alla fall hemåt vid halv två (lite synd om Nils som skulle upp och jobba igen kl 07). 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela