gikas

Taxfree

Publicerad 2010-08-11 23:46:25 i Allmänt

Oj oj oj vad dyrt det är med billig sprit! I kväll satte vi oss framför datorn och knappade in Taxfree-beställningen till hemresan. Smidigt att kunna välja och vraka hemma och sedan få färdiga kassar med sig hem. Jag köpte en Absolut Acai, en Smirnoff Apple och en Elisabeth Arden hudkräm (som säkert lär behövas när man kommer hem och är torr efter solningen). Nils handlade betydligt mer, han hamstrade ordentligt, inte minst inför jakten då det brukar komma fram både Jäger och whiskey på borden under kvällarna. Då kan jag sitta hemma och sippa på en god drink i stället ;) Vi kan nog i alla fall räkna med babian-armar när vi ska släpa hem allt det där, suck. 

Apropå handla inför resan så är det helt otroligt vad killar har det lättsamt. Vi gjorde en snabb repa på stan i väntan på Pontus buss igår och på den korta tiden hann Nils köpa i princip hela sin resegarderob. Jack & Jones hade 70% så där plockade han till sig flera linnen, några t-shirts, en skjorta och två par shorts, på MQ hittade han jeans och kalsonger och på Eurosko ett par snygga tygskor, allt för knappt 1500 kr - bara att stoppa i resväskan, färdigvikt och klart! 

Nils kusin Magnus mötte också upp (på genomresa) och han köpte ett par nya skor på 5 minuter. Så kom äntligen Pontus buss och efter en härlig bamsekram så tänkte jag att han som är fattig student kanske skulle få lite nytt av sin mor när vi ändå var på stan. Vi blev alltså kvar i kanske 20 minuter till och på den tiden hittade han en skjorta, ett bälte och ett par skor. Tänk om vi tjejer vore lika effektiva shoppare.      

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela