gikas

Fuerto Ventura (!)

Publicerad 2010-12-19 01:15:35 i Allmänt

Det var ju inte dit vi skulle, men det var där vi hamnade. Som tur var så lyckades vi få tag på mina föräldrar så att de inte skulle bli oroliga när vi inte dök upp som förväntat. Efter en kort busstur så hamnade vi på ett mycket tjusigt hotell där alla skulle få mat och övernattning. Alla utom vi, skulle det visa sig. När det var vår tur att checka in så hittade de inte vårt rum och bad oss därför gå och äta först. För att bli insläppta i matsalen skulle man dock visa upp sin incheckning så det var på nåder vi till sist blev insläppta. Vid 23-tiden på kvällen stod vi återigen vid incheckningsdisken och ville helst bara stupa i säng, Ines var helt knäckt vid det laget. Vi fick då veta att vi var inbokade på ett annat hotell och skulle tvingas ta taxi dit. Då var tålamodet slut och Nils härsknade till. En småbarnsfamilj borde väl ha fått förtur i detta läge! Våra protester var dock verkningslösa så det blev till att samla ihop allt bagage och åka vidare igen.

Till sist kunde vi ändå sätta nyckeln i låset till två bungalow-lägenheter, vi i den ena och stor-tjejerna i den andra. Det dröjde dock inte läge förrän de kom rusandes in till oss för att de hittat läbbiga kryp i sitt sovrum. Jägaren fick rycka ut för att få det lugnt. Jag somnade som en stock trots betonghårda sängar.

Solen hade inte ens gått upp när det var dags att packa oss iväg och beställa en taxi till flygplatsen, incheckning 06.30. Halv sju kom våran taxi, en halvtimme försenad. "Fattas bara att vi missar flyget" kände vi men hoppades att Solresor tog sitt ansvar och såg till att vi kom med. Väl där så blev det ytterligare en låång väntan. Ingen av resenärerna hade kunnat checka in p g a att bagagebanden var ur funktion. Ines somnade i min famn och typ alla (utom möjligen sur-tanten) tittade medlidsamt på oss då ryktet spridit sig att vi inte fick plats på samma hotell som dem.

När så planet äntligen lyfte så gick det snabbt, efter kanske en kvart landade vi på Lanzarote. Väl framme vid rätt hotell så möttes vi av varma kramar från mina föräldrar som längtat länge efter oss. Efter detta har jag mest trevliga saker att berätta om, men lite mer missflyt blev det allt..... 

Kommentarer

Postat av: Anki

Publicerad 2010-12-19 11:13:27

Oj, så struligt! Ser fram emot fortsättningen på följetongen.

Kram Anki

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela