gikas

2-års kalas

Publicerad 2010-01-11 00:28:36 i Allmänt

Vår älskade gullunge fyllde 2 år idag och det firades med besked. En smått chockad Ines såg den ena efter den andra från babysången komma in genom dörren tills huset var fullt av föräldrar och barn mellan 2 veckor och 2 år. Roligt att så många kunde komma och det var jättekul att få se hur mycket alla ungarna hade förändrats sedan sist vi sågs, några av de små sångfåglarna hade ju t o m hunnit bli storasyskon på den här tiden. Ines fick hjälp av sin storasyrra att öppna alla paketen.  
  
Sedan blev det fika och en massa lek. Hur gulligt som helst med alla dessa ungar i ungefär samma storlek som nyfiket struttade omkring. Man fick se upp var man satte fötterna kan jag berätta.


Ines gillade sin tårta som inspirerats av hennes käraste gosedjur, kaninen.


När alla barnen gått hem så avlöstes dem av nästa gäng som ville fira Ines, farmor, farfar, gammelfarmor och bonusfarmor. Nils bjöd på en underbart god älggryta och till efterrätt blev det ännu mer tårta och fika.

Fler fina presenter också så klart. Man kunde märka en viss rutin på paketöppnandet vid det här laget. Förutom doktors-saker fick hon bl a böcker, fingerfärg, pussel, kläder, nalle, prat-docka, sängöverkast, Memory-spel, pengar och självklart en egen Gangstar skinnjacka.
 
Det var en mycket nöjd men trött liten tjej som somnade så fort kinden nuddade kudden i kväll. Tusen tack allihop som varit med och firat idag!   

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela