gikas

Studentlya

Publicerad 2010-03-04 12:01:11 i Allmänt

Pontus har stått i kö ganska länge innan han nu äntligen har fått en studentbostad i Stockholm. Väldigt nära Kungliga tekniska högskolan där han går, så det är perfekt. Visserligen har han trivts bra även som inneboende, men jag tror ändå att det kommer att kännas bra att ha något eget där man får rå sig själv helt och hållet.

Nackdelen med studentbostäder är ju att lägenheterna är så små, kan närmast jämföras med ett ordinärt hotellrum kan man säga. Det blir till att tänka "compact living" när man planerar inredningen och ändå försöka få det mysigt och trivsamt, allt till så liten kostnad som möjligt. Hm, hur ska det gå ihop?

Jag hoppas vi kan åka ner och hjälpa till när det blir dags för flytt den 1:a April. Som tur är har vi ju lite tid på oss att skrapa ihop de möbler och saker som behövs, det blir till att röja ur skåpen och hänga på Blocket. Tur att det är i Stockholm för där är ju utbudet och annonserna betydligt fler. 

20 år om bara några veckor - min lilla prins är plötsligt vuxen! Saknar dig och det känns lite trist att missa födelsedagen, men vi ses snart och då ska vi fira!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela