gikas

Åtta halv nio

Publicerad 2010-11-25 23:10:02 i Allmänt

I kväll var jag kvar ännu längre på jobbet men det kan det vara värt för nu börjar jag komma ikapp och det känns ju skönt så man kan göra helg i morgon med gott samvete. Jag är lite kluven vad gäller morgondagen. Fick en inbjudan till en trevlig tjej-fest, men samtidigt skulle det vara skönt att bara sitta hemma i soffan och mysa med de två minsta damerna. Får se hur andan faller på. 

Helgen ska annars ägnas åt storstädning, adventspynt och shopping av julklappar och lite saker till resan. Känner mig faktiskt riktigt taggad att börja plocka fram julsaker. Från min arbetsplats har vi utsikt över Casinot och det är så otroligt fint pyntat med massor av ljusgirlanger den här tiden på året. Jag tror att det bidrar till att jag faktiskt börjar få lite julkänslor redan nu. Jag har därför tagit initiativ till en after work då vi ska göra egna chokladpraliner, lyssna på julmusik och sippa rödvin, det blir på onsdag till veckan och jag tror nästan alla vill vara med så det ska bli jättekul.

Förra helgen var det lyslördag i Stenstan och då tänder de upp julbelysningen överallt och det brukar vara väldigt stämningsfullt med diktläsning, körer, fackeltåg och annat som bidrar till en riktigt mysig stämning. I fjol spelades det julmusik i högtalare längs med hela Storgatan i december och det var riktigt trevligt att gå och julhandla då tyckte jag. Hoppas det blir likadant i år. På söndag är det julskyltning så vi får se om vi trär på oss långkallingarna och åker in en sväng och minglar med sundsvallsborna.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela