gikas

Oskön söndag

Publicerad 2010-10-31 23:00:54 i Allmänt

Fick fart i baken på förmiddagen och röjde bort en hel del rent skräp runt omkring i huset, tidningar, kartonger, tomglas, avlagda kläder och annat vi inte använder. Inte sant vad mycket man samlar på sig på kort tid. Nu när jag börjat röja så vill jag bara fortsätta rensa, synd att man inte har en ledig dag till. I morgon ska vi träffa vår personliga bankman och prata huslån för nu ska det äntligen ske, den efterlängtade renoveringen av kök och tvättstuga. Det kommer garanterat att bli rörigt värre när vi börjar riva så därför känns det extra angeläget att snabbt få bort allt onödigt som står och tar plats. Vissa större grejjer måste ut på annons och sånt är det ju alltid lite bök med att hålla på med. 

Andra halvan på dagen har jag ju redan berättat lite om, shoppingen med Ella. Det började inget vidare för redan när vi hoppade in i bilen så var hon på dåligt humör. Precis som befarat så fanns det inte ett enda par skor i hela shoppingcentret som föll henne på läppen. Mamman tröttnade totalt så ett tag var det väldigt nära att dottern skulle få gå utan skor, men till slut lyckades jag få henne på andra tankar och då gick hon med på att köpa hem dessa Canada Snow kängor på öppet köp. Jättebra vinterskor så jag hoppas hon bestämmer sig för att behålla dem. Tror inte att hennes fötter växer mer än möjligen en storlek till så förhoppningsvis kan de hänga med ett tag.   
  
1299:- på Scorett. 

Nu har lugnet lagt sig och vi sitter ihoptryckta i soffan och kollar på Beck, Flickan i jordkällaren. Ungdomarna har höstlov till veckan så det är ingen som har någon brådska att komma i säng i kväll.   


  

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela