gikas

Loppis

Publicerad 2011-04-02 23:34:10 i Allmänt

Vi halkade in på ett bananskal och fick dela bord med ett par andra på barnloppisen i Tonhallen. För att jag skulle slippa klona mig så var svärmor snäll och tog Ines till invigningsfesten i de nya lokalerna på världens bästa dagis, som vi inte ville att hon skulle missa bara för loppisens skull. Jag fick se bilder senare och det såg ut att ha varit riktigt skoj.
  
När de var klara skjutsade farmor in Ines till mig och Ella i stan. 
 
Jag har varit med på barnloppis ett par gånger förut och tanken är ju att man ska komma hem med mindre prylar och mer pengar än vad man kommer dit med. Erfarenheten säger dock att "summan av kardemumman" brukar bli oförändrad, man byter liksom bara slantar och saker med varandra. Ines gjorde ett par riktiga fynd. En äkta Babyborn docka med massor av tillbehör för 200:- (ungefär vad en klänning till dockan kostar i affären). Stor lycka! 
  
Vi köpte också en söt säng till dockan för 40:- och jeanstightsen hon har på bilden för 10:-, regnkläder för 50:- och foppa-tofflor för 20:-. Ella hittade en snygg Everest-jacka för bara 200:-. Det går att göra riktiga fynd om man har lite tålamod och kollar noga. Efter loppisen åkte vi till Birsta och shoppade lite mer till Ella som har stor klädbrist eftersom hon växer så det knakar och det inte direkt duger med vad som helst. Ines behöver egentligen inte mer kläder just nu, men då vi hittade en t-shirt med Disney-favoriterna på så var det svårt att säga nej.
 
Efter en god middag så sitter vi uppradade i soffan med "Andréna", kollar på film och mumsar snacks - mysigt värre. Nu är det bara ett problem, Ella råkade ha snubbla på en sladd så att Nils dator åkte i golvet och gick sönder. Hinner vi hitta en ersättare tills i morgon då han kommer hem tro...? Är faktiskt på tiden att han byter till någon nyare för den är allt annat än bra och har ganska många år på nacken. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela