gikas

Vill inte gå ut

Publicerad 2011-02-10 23:43:13 i Allmänt

Snacka om busväder, snöstorm och drivsnö. Jag tog mig knappt till bilen efter jobbet för bitvis nådde snön ända till låren på stigen till parkeringen. Sedan fick man ligga och åka snigelfart hela vägen hem p g a en olycka i ovädret. Äntligen hemma så var man inte direkt sugen att ge sig ut igen, men eftersom det var vår tur att städa dagiset så var det bara att bita ihop och gräva sig ut igen. Apropå dagis så var det en supertrött liten tjej som jag bara hann pussa godnatt innan hon stupade i säng. Det märktes att hon inte hade varit där på ett par dagar för då blev det naturligtvis extra intensivt. 

En annan som inte vill gå ut är Egon. Han ser för kul ut när han med stor tvekan kastar sig ut från bron i förhoppningen att komma undan snön. Såna här dagar är de enda då han kan ställa sig och kissa jättelänge på samma ställe. Annars blir det typ tre droppar var 100:de meter. 

Nu ska det bli underbart att få krypa ner under täcket. Försöker låta bli att tänka på eländet när man ska ut med bilen igen i morgon bitti...   

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela