gikas

Knatte-bio

Publicerad 2011-01-29 23:46:33 i Allmänt

Idag stämde vi träff på SF-biografen med min arbetskompis Anna-Karin, hennes man och son. Det var premiär för båda barnen att få gå på knatte-bio och de tyckte det var jättespännande.
  

Vi såg på Lilla Anna och Långa Farbrorn. Ines satt storögd och åt kedjeåt popcorn som vilken van biobesökare som helst. Kan säga att en liten låda räckte i exakt de 45 minuter som filmen varade (fast då hjälpte ju mamma också till förstås) 
  
Det var riktigt roligt att gå på bio, så det måste vi göra om fler gånger. Kan rekommenderas.  

Tidigare i dag var vi på nya dagiset i Bommen med lite flyttgrejjor och då passade jag på att titta in på "Tre små busfrön" och där hittade vi fina mjukisbyxor från Geggamojja till halva priset. Såna kan man aldrig få för många av. 
 
Ines somnade klockan nio, så nu sitter jag ensam och myser med lite godsaker. De helger Nils jobbar nattskift så ses vi inte mer än till middagen och det är ju lite trist, men någon gång ibland är det rätt najs att vara helt solo också. Drack vin med tjejerna igår, men ikväll blev det en annan dryck som jag uppskattar minst lika mycket även om vi rätt sällan köper hem den. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela