gikas

Min hjälte

Publicerad 2011-01-16 18:41:57 i Allmänt

Min Handyman har gjort en närmast heroisk insats de senaste dagarna. Först råkade han bila sönder ett rör (som man inte hade kunna förutse att det var draget precis ovanför avloppsrören han ska byta) och då försvann värmen på hela nedervåningen. Efter mycket letande efter reservdelar så fixade han det precis innan kylan kom. Nu kommer han att få vara superförsiktig när han bilar upp resten. Sedan hjälpte han dagis att flytta och då gick bilen sönder och vi hann inte åka iväg med våra egna grejjer till återvinningen. Samma dag försvannn strömmen i badrummet och därigenom blev vi utan tvättmaskin igen. Idag har han skottat av hela taket, hittat felet på bilen och fått igång elen så vi kan tvätta igen.

Allt det där på samma gång hade ju kunnat knäcka vem som helst, men Nils har hållit humöret uppe hela tiden och det är verkligen beundransvärt. Det är förresten helt galet vad mycket snö det är. Vi ser snart inte ut genom fönstren.   

Min hjälte! Egentligen förtjänar han en betydligt större belöning, men Ines och jag gjorde i alla fall något som vi vet att pappa kommer att uppskatta jättemycket. 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela