gikas

Härligt med sol

Publicerad 2011-07-29 16:52:05 i Allmänt

Nu har det varit några soliga (om än ganska blåsiga) dagar så att det har gått att steka sig lite. Kan ju vara kul med åtminstone en svagt beige nyans på kroppen innan jag börjar jobba igen. En veckas semester kvar nu och det ger lite ångest, när den passerat är vardagslunken här och hösten nära - huga.
Fredag och bara min äldsta och yngsta tjej hemma. Vi har lekt och solat på baksidan, men nu är det snart dags för mig att hoppa in i duschen och piffa för en kväll på stan. Anette G har dragit ihop ett gäng och vi ska först ses på O´Learys uteveranda. Jag har varit utan vuxensällskap så mycket nu så att det ska bli kul att se lite folk.
Förresten, nu är den farliga el-kabeln till kökslampan fixad så att Ines inte kan börja pilla med den igen. Kolla vilken förträfflig lösning Nils kom på (att vi andra utsätts för ytterligare en risk i och med att vi måste klättra till taket på en vinglig pall för att tända verkar vara av underordnad betydelse).
Jobbigt dilemma det där med att Nils ska göra allting själv, men att han inte hinner göra allting själv. Ja ja, den dyra kompressorn han har hyrt för att sandblästra båten verkar i alla fall fungera som den ska så att mer än halva båten har fått färg invändigt. Blir det fortsatt hyfsat väder så finns det en liten chans att han hinner klart målningen innan hösten och älgjakten. Då är det "bara" inredningen kvar sen. Med lite flyt så kanske vi kan börja leva ett normalt familjeliv om si så där 2-3 år.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela