gikas

Familjenöje

Publicerad 2011-07-07 23:44:51 i Allmänt

Denna vecka är det Gatufest i Sundsvall och på onsdagen brukar det vara extra mycket folk för då är det gratis inträde, många familjer brukar passa på att gå då. Jag var egentligen för trött och inte alls speciellt sugen på att åka in, men det var länge sedan vi gjorde något tillsammans så jag kände att det var värt att ge det en chans.
Vi började på tivolit för Ines ville åka karusell. Hennes mästerfotograf till pappa skulle föreviga åkturen, men jag vet inte om bilden blev så himla lyckad...? Tittar man riktigt noga så kan man faktiskt se hennes blonda kalufs i alla fall.
Sedan var det dags att bege sig till stora torget där Rix FM hade med sig ett helt gäng med bra artister, bl a Erik Amarillo, Loreen, Jason Derulos och Danny. Det verkade helt klart lovande, men dessvärre deppade Ines ihop totalt när vi tvingade på henne hörselskydden. - Det gör oont, jag hööör ingenting!!! Skrek hon och tårarna sprutade. Vi plockade av henne glasögonen ifall det var de som klämde, men då blev hon ledsen för att hon inte såg någonting i stället. Vi gav upp och gick och köpte godis i stället, men det var synd på så bra musik.
Godiset fick henne snabbt på toppenhumör så då gjorde vi ett nytt försök att närma oss scenen, den här gången inne i Daltons tältet för där var volymen inte alls lika hög. Hade tur och hittade en stor betongkub som Ines kunde stå på så att hon såg bättre. Då blev det fart på tjejen, hon dansade, hoppade, sjöng med och apploderade outtröttligt under massor av låtar. Det var många omkring som tittade mer på henne än på artisterna. När Andréa och André hittade oss i vimlet så fick hon dessutom ännu bättre sikt.
En höjdarkväll som avslutades med en kopp kaffe i Selångersån ombord på Kapten Niklas båt.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela