gikas

Förrätt på grillen

Publicerad 2011-07-19 12:29:19 i Allmänt

Vi använde visserligen ugnen och inte grillen igår, men det här är en superenkel och god förrätt som jag kan rekommendera när ni ska grilla ute. Enkelt att förbereda och ta med.
Ingredienser: Fetaost, paprika i två färger, olivolja, gröna oliver och oregano (jag la till lite pesto också). Skär paprikorna i strimlor och stek dem mjuka i lite olivolja (och ev en sked pesto). Dela fetaosten i två bitar och lägg på två folieark, fördela paprika över och krydda med oregano. Oliverna väljer man själv om de ska ligga med i paketet eller tillsättas kalla efteråt (det sistnämna är att rekommendera). Förslut foliepaketen och lägg på varm plåt i ugn eller på grillen i ca 10 minuter (ugnen ska vara på ca 200-225gr). Vi serverade små bitar av ölkorv till osten och åt detta som en liten kvällsvickning igår.  

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela