gikas

Ett steg närmare

Publicerad 2011-06-03 00:18:07 i Allmänt

Alla handtag uppsatta, täcksidorna på plats, belysningen redo för inkoppling, diskmaskinen justerad i läge + lite annat småpyssel är vad vi har fått gjort idag. Har inte fått någon fast dag när elektrikern ska komma, men vi håller tummarna stenhårt för att det blir i morgon. Nu är det "bara" högskåpet, elen, glasskivan över bänken, golvet, listerna och lite målning kvar innan vi kan säga att köket är helt klart. 

I morgon har vi annons på skinnsoffan, bokhyllan, soffbordet, ullmattan och en golvlampa. Tar 5000 pix för rubbet och jag hoppas därför att någon utflyttande ungdom eller stug-ägare snabbt inser vilket kap det är att få en hel inredning för de pengarna. Vi vill ju bli av med det snabbt för att få plats att lägga golvet. Dessutom såg jag att Mio har halva priset på en köksmöbel som skulle passa perfekt här så då vore det ju inte helt fel att få lägga slantarna för de gamla möblerna på den i stället. Jag gillar stolar med "gung" och sölar någon så är det bara att torka av eftersom det är konstskinn och inte tyg (som vi korkat nog har på de nuvarande stolarna).
   
Försöker ni också renovera trots småbarn i närheten? Vi sysselsatte Ines med egen "tapetsering" och det visade sig vara en lyckträff, hon jobbade länge med sin "vägg" och hade jättekul.


Kolla vad fint det blev!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela