gikas

Lång lördag

Publicerad 2011-10-23 12:11:51 i Allmänt

Nils jobbar lång-helg vilket innebär 12-timmars dag. Inga stora barn hemma heller så det var ganska tomt här hemma. Därför tog jag Ines med mig i bilen och drog till Matfors på barnloppis. Vet inte om allt vettigt hade gått åt redan innan vi kom, eller om det helt enkelt var ganska dåligt utbud. Ines köpte i alla fall en gul prinsessklänning, en oöppnad förpackning med låssas-pengar och en söt sidenpyjamas. Efteråt åkte jag på vinst och förlust till Fresk byggvaror för att typ böna och be att de skulle ta emot vår värdecheck (från golvköpet) på 1000:- som vi trodde gick ut för tre dagar sedan. Vad klantigt att missa en sådan sak! En bonuscheck från ICA på 25:- som glöms bort kan man väl leva med, men 1000 bortslarvade kronor svider! Nu visade det sig tack och lov att vi räknat fel på datumet, så vi har fortfarande chansen att använda checken. Det var en lättad mamma som åkte vdare till Birsta och lunch på Ikea.
Det är nästan Ove-varning att äta på Ikea, för en ynka 50-lapp blev båda mätta och nöjda.
Ines var på toppenhumör och orkade därför med en runda i Birsta City också vilket gjorde att glad mamma fick med sig några fina plagg hem.
H&M 149:-
H&M 249:-
Kvällen innehöll en god middag med baconlindad kyckling, ett delad flaska med ett mycket gott vin och mys i tv-soffan. Tips: Köp hem en MASI Campofiorin från Systembolaget. Finns som vitt vin också för den som föredrar det. Då heter det MASI Masianco.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela