gikas

Härlig lördag

Publicerad 2011-10-01 19:12:04 i Allmänt

Vad mysigt vi har haft det idag. Först sovmorgon (skönt eftersom vi var på Stadshuset med vännerna igår och kom hem sent) sen åkte vi till barnloppis på Parken. Ines hittade fynd både till sig själv och till dockan och alltihop skulle så klart provas direkt när vi kom hem. Glitterklänningen var kärlek vid första ögonkastet "- Den här vill jag ha Mamma!". Det var inte mycket att tveka på när klänningen kostade 40:- och kjolen 20:-. För dockans kläder betalade vi bara mellan 5-10:-/plagg för så det är inte alls dumt att gå på loppis ibland.
Efter barnloppisen (och gårdagens utekväll) så kändes det lockande med en laddning skräpmat så vi svullade i oss några hamburgare med strips. Det gav en hel del ny energi till lek och bus efteråt. Vad kul att pappa är hemma med oss.
Far och dotter har haft jättekul idag och jag har verkligen njutit av att få vara tillsammans med båda mina älsklingar.
Det har varit en underbar dag - inte minst vädermässigt - och den är inte slut än. Grillen är tänd (för kanske sista gången i år) och vi har laddat med en massa god mat och godis att njuta av. Kanske det blir lite kortspel senare med Ella och Frida...?

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela