gikas

Vemdalen

Publicerad 2011-09-19 22:32:48 i Allmänt

Hemma igen efter en riktigt härlig helg i fjällen. Jag smet ett par timmar tidigare från jobbet på fredag när Annika kom och hämtade mig. Det finns inte möjlighet att träffas så ofta numera så det fanns en hel del att "avhandla" under de timmarna vi satt i bilen på väg till hennes Ronny i Vemdalen. Han hade en fantastiskt utsikt från sin lägenhet i det här huset och han och Annika bjöd på en minst lika njutningsfull välkomstmiddag när vi kom fram.
Det blev en trevlig och rätt lång kväll med go´vännerna, men dagen efter var vi snabbt på benen eftersom Ronny skulle på golftävling med grabb-gänget och vi tjejer hade bestämt oss för en promenad på fjället i det fina vädret.
Jag har aldrig tidigare varit uppe på fjället den här årstiden, men måste säga att det gav mersmak. Tänk om man kunde få med sig hela familjen på en vandring nästa gång. Kanske vi kan låna föräldrarna´s andelsstuga i Björnrike..?
Nöjd men hyfsat mör i benen efteråt, så därför var det perfekt att vi fick bada bubbelpool på kvällens förfest hos Märta. Fick sällskap av två sköna budar till, Diana och Anna, så det blev mycket skratt och rå humor i "baljan".
Efteråt tryckte vi in våra lätt skrynkliga tår i högklackat och steppade ner till Husky´s, den lokala puben där golfgänget hunnit avsluta sin herrmiddag.
Bästaste Annika Å på Husky´s bar
Blev mer vin, mycket surr och faktiskt även lite bugg innan stället stängde. Det var en glad, väldigt trött men tapper skara på fyra pers som inte gav sig där utan fortsatte med efterfest ända tills solen gick upp...typ. Ska erkänna att det inte alls kändes aktuellt med någon repris på fjällvandringen dagen efter utan det blev i stället en lååång sovmorgon innan det var dags att vända hemåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela