gikas

Nya dagis klart

Publicerad 2011-01-30 22:24:35 i Allmänt

Idag har vi jobbat på iordningställandet av nya dagislokalen. Det blev toppenfint, riktigt mysigt. Ska bli kul att komma dit första dagen i morgon och höra vad personalen tycker.  De är förresten världens bästa. Jag har träffat en hel del förskolefröknar genom åren och ibland har det känts motigt att lämna sina barn. Det har även märkts på barnen då det inte klickar riktigt.  

Ines kastar sig om halsen på sina fröknar och det förstår jag för deras värme och omsorg för barnen är otrolig. Det säger en hel del när de utan att tveka pussar mitt barn hej då trots att vi ska gå hem med misstänkt magsjuka. Att de dessutom är glada och har humor är ett stort plus i mina ögon.

När vi kom hem hade Nils vaknat och han deklarerade mer än en gång att han kände sig hängig, förkyld. Så typiskt, nu kommer bergis världen att stå stilla ett par dagar. Ingen kan bli så dålig som han även om det bara skulle innebära lite snuva. Han gör sista nattskiftet ikväll och sedan hade man ju hoppats på nya rör i tvättstugan. Det är nämligen stopp i avloppet igen, så diskmaskinen funkar inte som den ska och det går inte bra att handdiska heller för vattnet rinner undan så sakta. Känns akut att få problemen lösta en gång för alla eftersom detta händer så ofta.  

"Kvinnor snackar om att föda barn, men de skulle bara veta hur det känns när en karl är riktigt förkyld"  

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela