gikas

I did it!

Publicerad 2013-02-27 12:10:37 i

1 mil på skidor i trögt före - *check*. Det tinade rejält igår så spåren var inget vidare, jag fick verkligen tjura mig i mål. Var beredd att ge upp både första och andra varvet, men gav mig den på att klara hela milen och det gjorde jag! Inom utsatt tid dessutom...eller i alla fall nästan...jag var fyra minuter sen. Det är klart godkänt med tanke på föret (och några störningsmoment på vägen).

Kommande dagar blir det problem med träningen för Nisse jobbar eftermiddagar och till helgen ska jag till Stockholm med tjej-gänget. Får försöka få till lite rörelse ändå så att jag fixar mina 600 poäng. (Det är minimum per vecka i Ski Team-tävlingen).

Nöjd!

Publicerad 2013-02-25 21:03:05 i

Det går rätt så fort ändå att få upp lite kondition när man väl kommer igång. Idag sprang jag nästan 5 km i hyfsat bra tempo (för att vara jag=en helt otränad 40-plussare :) Jag är jättenöjd för det är bara en vecka sedan jag drog igång med Ski Team-träningen och dessförinnan hade jag knappt rört mig alls.

Däremot blev jag tvungen att fuska lite idag - genom att springa i stället för att åka skidor - det var nämligen släckt i spåret. I morgon tar jag det säkra före det osäkra och väljer ett spår närmare stan direkt efter jobbet. Då ska jag satsa på långdistans (1 mil) i rätt lugnt tempo.

Ines tyckte det var bra jogging-musik i mammas lurar och sjöng med för full hals.

Simskola

Publicerad 2013-02-24 16:48:58 i

Ines andra gång på simskolan och det är ingen överdrift att säga att hon trivs som fisken i vattnet. Hennes största problem är det breda leendet som läcker in vatten :))

Snacka om kladdkaka

Publicerad 2013-02-22 00:31:34 i

En sån här måste jag prova att göra någon gång!

Guldlock

Publicerad 2013-02-19 18:55:41 i

Jättelycklig tjej som får prova på långt hår :)

Nya favvisar på

Publicerad 2013-02-16 18:27:40 i

Har fått ett nytt favoritmärke vad gäller byxor, danska Mos Mosh. Perfekt passform, fina detaljer och grymt sköna.

Lagom mör i benen och ny-brallorna på, nu väntar vi "främmen" som ska Mello-mysa med oss ikväll.

Lördag

Publicerad 2013-02-16 13:12:42 i

Fantastiskt väder! Efter en LCHF-frukost med bacon, ägg och värsta nyttighets-smoothien så gav vi oss ut och gjorde några lika välbehövliga som sköna varv i skidspåret. Gick rätt bra, hade inte fullt lika bakhalt som sist. Nu kan vi jäsa i tv-soffan framför "Mellon" ikväll med gott samvete.

Älskade hjärtan

Publicerad 2013-02-14 06:59:20 i

Det största hjärtat försov sig och rusade nyss upp, men tog sig ändå tid att ge mig en varm kyss. Det minsta hjärtat är toktrött och vägrar vakna (efter högljudda och utdragna protester då vi försökte träna henne på att sova kvar i sin egen säng kvällen innan). Mina mellanhjärtan är utspridda på andra håll. En hos sin far på väg till skolan, en har nyss påbörjat sitt arbetsliv och en drömmer om att hitta drömlägenheten tillsammans med pojkvännen. Oavsett var mina älskade är och vad de gör så finns de alltid här - i mitt eget hjärta. Ha en underbar dag i kärlekens tecken!

Vår-väskor till fyndpris

Publicerad 2013-02-12 19:50:28 i

Hos Yvonne.se hittade jag fina Urban Expression-väskor till 70% rabatt. De är lite speciella eftersom de är skapade som ett mer exclusivt alternativ till de som inte vill bära äkta djurskinn på armen. Vegan godkända. Känns verkligen välgjorda, inte alls "plastiga" och på insidan har de fantastiskt fin foder i härliga mönster. De överträffade förväntningarna måste jag säga. Supernöjd!

Sjukstuga

Publicerad 2013-02-11 18:47:29 i

Jag brukar kanske framstå som lite kaxig eftersom jag inte har samma skräck för magsjuka som många andra. Det värsta är doften...och om det hamnar på något ställe som är besvärligt att rengöra, men annars är det ju oftast rätt snabbt överstökat.

Om det var Karma som slog tillbaka efter att jag uttalat min syn på det hela inför en annan mamma låter jag vara osagt, men igår duggade kräklarmen tätt mellan kl 05-ca 14.00. Stackars Ines var vit som ett lakan. Hade gärna tagit hennes plats om jag kunnat, fy sjutton för att vara liten och må så dåligt.

Tar tillbaka allt jag sagt, det är INTE en baggis att ha magsjuka!

I dag mår skruttan mycket bättre, men är inte alls sugen på mat än. Därför var det en rätt lagom aktivitet att få pyssla och måla. Det sköna med barn i den här åldern är att de inte har utvecklat så stark självkritik än och därför blir så härligt nöjda med det dom gör. Med all rätt, jag tycker också att det blev superfint :)

Idoler på tv

Publicerad 2013-02-11 18:16:30 i

Två av mina allra största favoriter syntes på TV4 för några dagar sedan. Mamsen & Papsen verkade ha kul på Sveriges Roligaste Klipp.

Grattis Nils & Andrea

Publicerad 2013-02-11 18:10:49 i

Kalasen duggar tätt hos oss den här årstiden. Nu var det Nils & Andreas tur att firas (med bara två dagars mellanrum). Grattis till er båda, mina älsklingar!

Aveny igen

Publicerad 2013-02-11 18:06:13 i

Annika Å missade Aveny sist vi var där så det var klart att vi nappade på en favorit i repris när hon frågade efter sällskap för två helger sedan. Samma kväll började årets Mello och vi hann lyssna av låtarna först. Heja Sundsvall, gillade både Yohio och Gina's insats.

Skoterutflykt på hemmaplan

Publicerad 2013-02-11 17:58:23 i

Äntligen har jag lyckats övertala Nils att ta hem skotern från stugan så att vi kan utforska trakten kring Njurunda också. Här finns gott om mysiga skoter-cafeer. Vi stannade till på Skärsätt-höjden där man kan grilla sig en hamburgare och ta en fika om man vill det. Fin utsikt var det också. Däremot måste jag säga att jag förstår Nils när han säger att det är roligare att köra i Jämtlands skogarna. Här är lederna otroligt ojämna så vi skumpade upp och ner mest hela vägen. Det var bara på ängarna och sjöarna man kunde gasa på lite. Mysigt att komma ut i alla fall och det var en som jublade högt i varje gupp, Ines. - Det kittlar i magen, tjohoo!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela