gikas

Vårnytt i garderoben

Publicerad 2013-01-28 18:40:29 i

Även om jag älskar jeans så kände jag att det var dags att skaffa sig något annat, lite mer dressat alternativ till benen. Blev tipsad om en rätt ny affär i stan, In Moode, och fastnade genast för ett par Designers Remix i en ljus färg som kommer att passa till allt i vår. En klassisk byxa med snygga knappar på fickorna och dragkedjor i bensluten som gör att de platsar lika bra på jobbet som till fest. Stor risk/chans att jag kommer att vilja ha fler av dessa i andra färger, svarta t ex. Blev också nöjd över ett bälte från Saddler som jag fyndade på MQ's rea.

Lycka till!

Publicerad 2013-01-28 18:23:19 i

På fredag börjar Pontus på sitt första jobb när han kliver innanför dörrarna på IBM. Glada och stolta skickar vi en lycka-till-present från hela familjen som jag hoppas att han kommer att gilla.

Förvaring

Publicerad 2013-01-22 20:27:29 i

30% rabatt på Claes Ohlson's förvaringssystem blev startskottet för operation Ordning & Reda här hemma. Börjar med julsakerna som ska rensas upp och sorteras i lämpliga boxar. En som man tar fram lagom till 1:a advent, en för granpynt, en för belysning, en för tomtar och annan dekoration.

Erbjudande gäller till den 8:e februari så då hinner jag jobba mig genom de främsta problem-områdena som vi har i huset. Förhoppningsvis kommer det att vara värt varenda krona när det är klart. Riktigt klart blir det väl aldrig, men betydligt bättre i alla fall. Nu gäller det bara att tänka till, vilken låda passar till vad...?

Mot ljusare tider

Publicerad 2013-01-21 00:05:19 i

Skönt att nya gardinerna satt på plats när vi fick spontant middagsfrämmande igår. Nu fattas en matta av något slag, några matchande kuddar att lägga i divansoffan och en knippe tulpaner så kan vårkänslorna börja spira här hemma.

Idag sken faktiskt solen så det blev en fin dag med skoterutflykt till Majskansen för Ella, Nils och Ines. Jag "offrade" mig och stannade hemma eftersom kälken är kvar i stugan. Inte fel med egentid heller. Fick mig ändå en åktur som heter duga när de kom hem och jag bytte plats med barnen bakom Nils. Han snålade inte på farten precis. Tjohoo!!

Veckan som gått

Publicerad 2013-01-20 23:48:43 i

Det blev inte mycket till uppdateringar den här veckan. Inte så konstigt kanske för det har mest bara varit jobb, dagismöte och mer jobb.

Har inte ens hunnit hänga upp de nya vårgardinerna. Lämnade tillbaka de gröna som åkte upp till Ines kalas för de kändes lite för "kalla". Nu blir det en varmare ton åt det dimrosa hållet.

Ångrar lite att vi (ok jag) valde mönstrade tapeter för man blir rätt låst när det kommer till textilierna. Ska kanske låta bli att tänka "- Äh, let's go lite wild and crazy" nästa gång och istället "play it safe" liksom.

Barnkalas

Publicerad 2013-01-13 23:15:00 i

- Gu' vad kul det var på kalaset mamma!!! Sa Ines nöjd.

Visst var det skoj, men man kan lätt konstatera att inget spa i världen slår det lugn som infinner sig när ett barnkalas är över och alla rara busfrön har gått hem. Till freds, men slutkörd sitter jag i soffan och orkar knappt röra mig. Sånt här hör definitivt till baksidorna med att få barn sent i livet (och då har jag ändå sänkt ambitonsnivån kraftigt genom åren, haha) *Puh*!

Nåja, huvudsaken att vår prinsessa och hennes vänner har haft roligt och det såg så ut :)

Goa vänner

Publicerad 2013-01-13 02:20:48 i

Vi har känt varandra lääänge, men av olika anledningar ses vi inte så ofta. När det väl blir av är det visserligen en hel del att uppdatera sig kring, men likväl känns det "som igår" om ni förstår vad jag menar. Jag lärde känna Annika Å när vi var nyblivna mammor i 20-års åldern och Åsa när våra äldsta tjejer blev bästisar på 6-års. Med så lång historia bakåt så känner man varandra ganska väl och har hunnit uppleva mycket ihop. Sån vänskap är värdefull och då spelar det inte så stor roll att man ses mer sällan numera, det är lika kul ändå. Kram på er tjejer och tack för ikväll! <3

5-års firande

Publicerad 2013-01-11 11:29:15 i

Hipp hipp hurra, för go'ungen Ines ida'!!!

Grattis Ines!

Publicerad 2013-01-10 12:10:07 i

Idag har vi en mycket uppspelt tjej hemma som fyller handen full - 5 hela fingrar. Grattis till vår älskade solstråle Ines!

(Mamma längtar hem från jobbet för att få fira dig ordentligt. Du kan inte ana vad som finns i paketen...)

Partynight

Publicerad 2013-01-10 11:49:44 i

Oj oj, vilket partaj det blev på trettondagsaftonen! Mycket trevligt förmingel med minst 15 pers hos Christer & Vanja, sen åkte gänget ner på stan till nostalgiska restaurang Aveny. (Där har jag haft mycket skoj genom åren, särskilt när jag styrdansade som mest). Inga bildbevis från kvällen tänkte jag, men hittade Cilla i vimlet och vem av oss som sa ja till att posa för Mingla.nu vet jag inte, haha.

Vila i frid

Publicerad 2013-01-10 11:30:01 i

Älskade och saknade vovven Egon vilar numera vid foten av en stor sten nära stugan, så när vi ändå var där passade vi på att göra lite extra fint för honom.

Sidsjö

Publicerad 2013-01-10 11:25:13 i

Efter allt jul och nyårsfirande så var det skönt att åka till stugan och "bara vara" i ett par dagar.

Nyårsfirandet

Publicerad 2013-01-01 19:24:41 i

Nyårsaftonen firade vi med mina föräldrar hemma hos André i stan. Ines satt framför fönstret mest hela kvällen och tittade efter fyrverkerier med stora ögon. Brorsan har en oslagbar utsikt från sin lägenhet, man ser i princip ut över hela stan, så vi vuxna hade räknat med att få uppleva en riktigt tjusig färgpalett vid tolvslaget. Dessvärre blev just den biten ett riktigt antiklimax då dimma plötsligt drog in över stan strax innan, vi hörde mest bara smällarna. Typiskt! Förutom just den biten var kvällen toppenmysig och år 2013 fick den bästa tänkbara starten.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela