gikas

Inbrott i stugan

Publicerad 2013-03-26 15:58:16 i

Stug-vakten (svärmors "pojkvän" som bor i Sidsjö) fick en chock när han klev in i härom dagen. Allt var i en enda röra, gardinerna på trekvart, porslin och burkar nerrivna. T o m spisen var påslagen! Vilken tur att han åkte dit just då så det inte började brinna! Inbrott var så klart första tanken, men eftersom dörren var låst och fönstren hela så kändes det som ett olustigt mysterium till en början. När Nils fick höra vad som hänt förstod han direkt att det måste ha varit en mård som tagit sig in på vinden, flyttat på isoleringen runt skorsten på kaminen och kommit in i stugan den vägen. Sen har han inte lyckats ta sig ut och säkert gripits av panik över all människodoft och bristen på mat och vatten.

Nu när Nils åkte dit idag så fann han den lilla vandalen död inne i stugan och operation storsanering fick inledas. Synd om djuret men inget ont som inte har något gott med sig, äntligen lär plåten runt skorstenen att komma på plats efter många års tjat från Nils mor.

Lek & sol

Publicerad 2013-03-24 10:53:31 i

Fantastiskt underbart att få solens värmande strålar i ansiktet! Den är hett efterlängtad med tanke på att 2012 snålade så hemskt med den varan. I alla fall där jag befann mig.

I går var vi ute större delen av dagen. Först lek och korvgrillning med dagisfamiljerna och sen ett spontanbesök till Cilla där vi satte oss på bron och surrade över en kopp kaffe. Ines fick glass och lekte matlagning i snön. Det sistnämnda var tydligen så kul att hon fortsatte när vi kom hem. Hon kanske blir kock när hon blir stor för mat verkar vara ett stort intresse. Hon jublade högt när hon fick hjälpa till att laga mat på riktigt när vi gick in för kvällen. Efter maten byggde vi en hinderbana och lekte gladiatorerna så man kan säga att min lilla hjältinna slocknade lätt när hon till sist kom i säng.

Hihihi

Publicerad 2013-03-21 20:45:09 i

Grattis Pontus!

Publicerad 2013-03-20 07:41:52 i

Pontus får fira sin födelsedag i Malaysia i år. Fast på bilderna att döma så ser det inte ut att gå någon nöd på honom.

Om du läser det här Pontus, ha en underbar dag och hoppas vi kan nå varandra idag - Kram!

Magda firades

Publicerad 2013-03-18 11:45:22 i

Lärde känna Magda när våra barn var tillsammans för ett antal år sedan. När de gjorde slut blev det så klart inte lika ofta vi mammor sågs heller. Därför var det roligt att träffas igen nu när Magda bjöd in till sitt födelsedagsfirande. Vi var först hemma hos henne och skrålade och sjöng (spelade Oogachakka) och hamnade sedan på stan. Kollade in den nya, tjusiga loungen på Aveny och hamnade till sist på Allstar.

Hm, den unge mannen på bilden är okänd, men verkade ha en förkärlek för äldre kvinnor då han absolut ville ha mig att stanna trots att det senare utestället kändes helt fel för min åldersgrupp. (Magda och Jenny hann dock inte smita innan mingel-fotografen kom :))

Pontus ut i världen

Publicerad 2013-03-18 08:00:10 i

Just nu är Pontus i Kuala Lumpur, Malaysia. IBM har skickat dit honom och några av de andra nyanställda på en 5 veckors utbildning och den första veckan är precis avklarad. Ska bli spännande att höra hur han har det så här långt.

Sugrör

Publicerad 2013-03-09 14:55:13 i

Hittade en kul nyhet på ICA nyss, sugrör som ger mjölken smak. Ines sörplade snabbt i sig sitt glas och verkade helnöjd. Nyttigt? Knappast, men idag är det lördag och lite extra festligt. Fanns jordgubb, vanilj och chokladsmak, 2 fp (5 i varje) för 18:-.

Spinning

Publicerad 2013-03-08 21:35:49 i

Blev mer eller mindre tvingad till ett spinningpass igår. Lilla grannen kan vara övertygande hon :) Cykling är inte riktigt min grej, men visst är det bra träning. Känns i hela kroppen idag.

När jag kom hem fick jag skylla mig själv som propsat på storstädning innan helgen. Slut i kroppen men bara att bita i och tänka "skönt när det är gjort".

Idag skiner solen så det är en lovande fredag vi har framför oss. Ikväll ska vi bara kramas, njuta och lata oss. Känner att familjen har försummats i veckan så det ska bli mysigt att få rå om dem ordentligt.

Stockholm

Publicerad 2013-03-04 08:05:34 i

Vår tjej-weekend i Stockholm blev som väntat toppentrevlig. Mycket surr, lyckad shopping och en kul utekväll på snygga nattklubben Kristall. Maten var fantastisk, har aldrig ätit så god pasta förr!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela