gikas

Konsertfesten - barn

Publicerad 2012-08-30 23:17:49 i

Gatufesten skippade vi i år...eller inte riktigt förresten, vi var där och åt middag på måndagen och kollade på Rix fm festival på onsdagen. Kul tyckte Ines som verkligen älskar allt med artister och musik. Den stora favvon fick hon dock se några veckor senare på Konsertfesten i Norrporten Arena - Sean Banan i stan!

Trolska skogen

Publicerad 2012-08-30 00:11:16 i Allmänt


Favorit i repris, Trolska skogen i Mellanfjärden. Det var väl värt ett besök till, särskilt som de hade gjort en hel del nyheter sedan i fjol. Jag och Cilla hade nog minst lika kul som Ines och hennes två små vänner. Det enda som var lite läbbigt var draken som höll på att vakna....
 

Unika bilder

Publicerad 2012-08-29 23:35:15 i

...i alla fall för den här sommaren som bara erbjöd två dagar på stranden. Fast de två var riktigt, riktigt härliga!

Taxfree

Publicerad 2012-08-29 00:23:02 i

På en finlandsbåt måste man såklart tillbringa en del tid i taxfreebutiken. Jag var jättenöjd med bl a en läcker, rosa bubbel-likör och nya parfymer; Guerline Insolence och Burberry Sport. Ines shoppade godis såklart :)

Äckligaste maten

Publicerad 2012-08-29 00:17:09 i

Jag kanske har fel, men jag fick inget direkt intryck av att finnarna är särskilt duktiga på att laga mat. Vi beställde en chicken nuggets till Ines och Signe i Mumindalen och det var nog den vidrigaste snabbmat vi någonsin serverats! Såg t o m äcklig ut.

Mumindalen

Publicerad 2012-08-29 00:07:39 i

Ines och jag har varit själva mest hela sommaren eftersom Nils har målat båten så det har blivit en hel del barnaktiviteter. Bl.a. åkte vi till Mumindalen utanför Åbo med Cecilia och Signe som sällskap. Det blev ett alldeles lagom äventyr för både vuxna och barn, vi hade verkligen jättekul både på båten och i land.

Furuvik

Publicerad 2012-08-28 13:03:25 i

Åh, var ska jag börja nu när bloggen funkar igen..? Var slutade jag sist? Hm, det var nog ungefär när mamma och pappa var här före min semester. Då kan vi börja med att berätta om min och Ines tur till Furuvik med ett helt gäng kompisar. Vi var tolv personer totalt som klev ombord på tåget söderut mot Gävle. SMHI hade spått en stor sol den dagen, men precis som resten av sommaren kom det antal mer eller mindre mörka moln över oss. Fast det gjorde inte så mycket, karusellerna, djuren och fikat i gröngräset ihop med ett sånt trevligt gäng gjorde dagen toppen oavsett sol eller ej.

Inte alls löst!

Publicerad 2012-08-28 00:21:00 i Allmänt

Jag blir så trött!!!! Fick meddelande om att nu ska min blogg vara flyttad mot en ny server och allt ska funka, men det gör det INTE ALLS!! Jag kommer visserligen in på bloggen och kan skriva inlägg, men det går inte att publicera dem så vad är vitsen?!? Grrrrr, fix it please! Provar igen i morgon...Ooops, kom med en gammal bild på Ines (i det gamla fula köket) av okänd anledning, men den bjuder vi på :)

Äntligen löst!

Publicerad 2012-08-27 08:46:27 i

Nu fungerar det med mobilbloggen igen, så jag ska försöka uppdatera med det som har hänt sen sist (det vill inte säga lite). Fast först måste jag jobba. Egentligen ville jag inget hellre än att kura ihop och somna om eftersom det är rena rama höstrusket ute, men det är bara att bita ihop. Vi hörs ikväll, då ska jag försöka sammanfatta sommaren i ord och bild, kram.

Gaaahhh

Publicerad 2012-08-08 23:32:50 i Allmänt

Fortfarande inloggningsproblem med mobilen (där alla bilder är), men Blogg.se har lovat att det ska vara löst snart. Hoppas det för nu har jag en hel del inlägg att göra om jag ska berätta om allt vi gjort på semestern. Känslan har varit att vi inte gjort så mycket, men när jag tänker efter så har vi ju faktiskt inte bara varit hemma. Förresten händer det ju saker på hemmaplan också även om vi i huvudsak har varit rätt lata. Kanske det som är meningen med semester, att man ska ta det lugnt och vila. Fast det gäller inte Nils, han har varit "på tårna" mest hela tiden för kunna åka och jobba med blästring och målning så fort vädret tillåtit. Med tanke på hur dåligt det varit på den fronten mest hela sommaren så har han inte haft det lätt han heller. Nu är det bara slutlackning kvar och vi håller alla tummar och tår att det ska gå att genomföra innan hösten kommer med kyla och fukt. Själv känner jag stor ångest över på tok för lite soliga dagar innan det blev jobb igen, så jag måste nog försöka intala min sambo att vi behöver åka till varmare breddgrader. Om inte annat för att få träffa varandra, för det har varit lite av den varan också i sommar. Jag har varit mycket själv med Ines och de andra kidsen. Mysigt det med, men vi vuxna behöver ju också umgås. Vi hörs snart igen. Må så gott!

Inloggningsproblem

Publicerad 2012-08-01 23:26:56 i Allmänt

Mobilappen uppdaterades och efter det har jag inte kunnat logga in på min blogg via telefonen. Det är ju inget vidare eftersom jag har alla bilder och sånt där numera. Har skickat ett felmeddelande till blogg.se och hoppas att det ska vara löst snart för nu har jag en del utflykter att berätta om. Håll ut, jag återkommer så snart det är löst. Ha det bra så länge.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela