gikas

Dan före dan före...

Publicerad 2012-11-30 21:56:18 i Allmänt

Bara dagar nu tills Andrea kommer hem från Thailand. Just nu är hon i Bankok och shoppar som en tok. Törs gissa att julklapparna kommer kommer från Asien i år (det lär de förresten göra annars också, haha). Längtar efter lill-gumsan och har rensat öronen ordentlig för hon lär ha mycket att berätta. Är hon duktig på att snacka annars så lär det vara rena kulsprutan nu efter en månad hemifrån. Den enda som säger att hon inte saknar Andrea är Ines och det beror på att det BARA är Tomten som gäller just nu. Alla vi andra är tvåa, haha.

I helgen ska det adventpyntas. Jag har lovat asienresenären tomtar, juleljus...och tacos. Ris kan vi glömma de närmaste månaderna...

God morgon!

Publicerad 2012-11-24 11:15:33 i

Lördagar betyder långfrukost med familjen. Idag blev det extra nyttigt då jag även mixade ihop en grön drink med ingredienser från Supernature som jag fick med mig hem från kick offen. Jag använde två päron, ca 2-3 dl apelsinjuice och två teskedar Purley Greens till fyra glas. Fräscht och gott. (Helst ska man mixa med is, men det klarar inte min mixerstav). God morgon!

Lill-lördag

Publicerad 2012-11-21 19:27:14 i

Kom hem till dukat bord. Nils hade lagat kinamat och till det serverades ett glas rött vin i skenet från tända ljus. Ines stod för efterrätten med ananas. Tack mina älskade, vad gulligt av er!

Kärlek

Publicerad 2012-11-18 15:58:24 i

Danskväll

Publicerad 2012-11-17 20:01:32 i

Nils var ute med jobbet igår och jag följde med Annika Å på dans. Dessvärre var det i princip bara den s k dansmaffian ute så det blev inte riktigt så kul som vi tänkt oss. Dansmaffian är medlemmar från stans dansklubbar och de dansar nästan uteslutande med varandra. De är oftast väldigt duktiga så det är kul att titta på dem, men samtidigt blir det som en stor uppvisning och jag tror att det skrämmer iväg "vanligt folk" som gillar dans men inte är ute lika ofta.

Jag har också svårt för att de rätt ofta är sportigt klädda, inte dressade för nöjesliv precis. Själv tycker jag att det hör till att man klär upp sig lite när man ska ut och roa sig en kväll.

Samtidigt förstår jag grejen eftersom jag själv dansade mycket förr om åren, man valde ju hellre ett "säkert kort" än chansade och bjöd upp någon okänd.

Några bra danser blev det i alla fall innan vi lämnade Parken och begav oss till stan och mötte upp Nils på en pub.

Rapport från Thailand

Publicerad 2012-11-14 22:27:00 i Allmänt

 I det stora hela verkar tjejerna ha det toppenhärligt hittills på resan, men idag kom det ändå ett litet sting av hemlängtan i Andréas meddelanden där hon satt på hotellrummet och hade bränt sig och slagit huvudet i ett träd när de skulle bada i ett vattenfall. Dessförinnan hade de i alla fall haft kul när de red på elefanter. Hoppas hon mår bättre i morgon och är redo för nya äventyr.

En ljus morgon

Publicerad 2012-11-14 22:11:09 i Allmänt

Så himla najs att få vakna till en soluppgång fastän det är kolsvart ute. Först blir det ett svagt orange ljus och sedan ökar det gradivis. Jag kan också välja om jag vill vakna till naturljud eller valfri radiokanal. Ska familjen upp samtidigt så blir det Radio Rix, annars får jag köra de mer dämpade varianterna. Skön är den i alla fall, min Wake up light från Philips. Rekommenderas :)

Vad är detta?!

Publicerad 2012-11-14 07:47:45 i

Är det det här man kallar surpitt?

Äntligen!

Publicerad 2012-11-14 07:45:00 i

I fredags stressade jag som en galning hem från jobbet för att hinna piffa mig innan vi skulle tillbaka till stan och gå på Casinot. Det är egentligen skitjobbigt att gå ut på fredagar för man är trött efter arbetsveckan och det blir knappt om tid, men vad gör man inte när alla nöjen för oss "lite mognare" (?) är just den dagen.

Den här gången blev det äntligen styrdans! Det var så länge sen sist att jag nästan var lite orolig att jag glömt hur man gör. Fast efter första dansen (med Nils såklart) var man på banan igen. Galet vad kul det är! Kan knappt vänta till nästa gång för det här gav definitivt mersmak. På fredag kanske...?

Kyrkligt

Publicerad 2012-11-11 15:51:11 i

Ella skulle gå på högmässan idag genom konfirmationen och när vi hörde att det var familjegudstjänst så hängde vi med hela gänget. Ines, som av okänd anledning är oerhört fascinerad av kyrkor, har tjatat länge om att få gå in i en. Hon var nästan lika ivrig som på julafton när hon skuttade upp mot porten och med stora ögon tittade på allt vackert där inne.

2-årsjubileum

Publicerad 2012-11-07 22:48:33 i

Ikväll var jag och Annika N på Äntligen Emma's 2-års jubileum, som firades med öppet hus på kvällen. Det var prova-på behandlingar, frågeslinga, demo och olika fina erbjudanden. Vi fick så klart också en goodie-bag, lite vin och goda snittar att mumsa på under minglet. Höjdpunkten var att få stoppa ner handen i det lite udda fisk-spat. Efter den kittlande upplevelsen kan jag berätta att ena handen känns faktiskt lenare än den andra. En allt som sllt riktigt härlig må-bra-kväll tyckte jag. Tack Annika för bästa sällskapet!

Framme i värmen

Publicerad 2012-11-05 18:26:20 i

Åh, tänk om jag fick vara med Andrea där nere i värmen! Tjejerna är framme nu och allt har gått bra. Däremot var de inte helt nöjda med det första hotellet så de planerar att åka vidare redan i morgon. Då ska de åka båt till några öar. Allt detta vet jag tack vare Facebook, hur skulle man klara sig utan?! Haha

Var rädd om dig!

Publicerad 2012-11-04 11:17:51 i

Tidigt i morse skjutsade André Andrea till tåget som ska ta henne till Arlanda för vidare avfärd mot Krabi i Thailand. Där ska tjejerna stanna i kanske två dagar och sedan vet vi inte säkert var de hamnar under resten av månaden. Tack och lov för Skype och Facebook för det lär vara enda kontakten vi kan få under resan. Hoppas det fungerar så vi får hyfsad koll på var de befinner sig. Det känns lite oroligt, men jag hoppas såklart att de kommer hem med solkyssta kinder och en massa härliga minnen i bagaget. Trevlig resa och kram på dig Andrea!

Familjemys

Publicerad 2012-11-04 11:05:23 i

Andrea åker snart till Thailand en hel månad så vi passade på att umgås lite extra när jag ändå var ledig i fredags. Bowling och hennes favoritmat på kvällen, lövbiff med strips.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela