gikas

Isglass

Publicerad 2013-04-29 23:56:27 i

De här ska definitivt testas när sommarvärmen kommer. Man fryser bär eller frukt med lite juice och vips har man hemmagjorda, nyttiga och läckra isglassar i fina färger.

Loungemöbel

Publicerad 2013-04-28 19:28:47 i

Vår vita dagbädd har funkat som utomhusmöbel de senaste två åren, men nu när den har flyttat in och blivit Ines säng så hade vi inte längre någon sittplats på altanen. Därför blev vi riktigt nöjda när det dök upp en fin lounge-möbel på Blocket som passade perfekt. Nu kan åtminstone 5-6 personer sitta och kura hos oss sköna sommarkvällar. (Bilden är från Blocket)

Badkalas

Publicerad 2013-04-27 16:18:57 i

Hela badhuset för oss själva och jag tror att hela dagis-gänget är här. Det plaskas och tjoas högljutt så det är ingen tvekan om att alla har jättekul.

Längtar efter dig

Publicerad 2013-04-26 15:33:14 i

Kommer du hem och hälsar på snart? Mamsen saknar dig...

Hehe

Publicerad 2013-04-24 21:40:32 i

Ny frissa

Publicerad 2013-04-16 19:15:17 i

Nu rök de "långa" fjunen. Jag har sparat och sparat med tanke på att ev ge mig själv en sista chans att testa löshår. Tänkte att nu när håret är mörkt så kanske fästena döljs bättre. Det har dessutom kommit nya metoder som gör att man kan göra tunnare testar vilket skulle kunna funka på mig. Fast när jag väl satt där i frisörstolen och funderade över färgen så insåg jag att det där konstgjorda blir nog ändå inte av, dyrt är det också...och kortsiktigt. Det fick bli en kort frisyr istället med mycket lugg och attityd i färgen. Känns toppen, jag ångrar mig inte ett dugg. Bara att inse, jag har aldrig varit och kommer aldrig att bli en långhårig människa.

Hemresa

Publicerad 2013-04-15 00:37:18 i

Det ÄR verkligen hälsosamt och stärkande i fjällen (som i visan). Vi hade väl kunnat önska oss lite mer sol, men bara en sån sak som den hänförande utsikten från altanen på stugan är balsam för själen.

I backen

Publicerad 2013-04-15 00:28:13 i

Med tanke på alla miniknattar som vant susade utför fjällbackarna i Björnrike så kändes det som att Ines egentligen borde ha fått prova på detta för länge sedan, men bättre sent än aldrig. Jag ska förresten inte säga så mycket för jag hann t o m bli vuxen innan jag stod på ett par slalomskidor för första gången. Fast av den anledningen blev jag ju aldrig någon stjärna på området heller. Tar mig ner, men det går varken fort eller ser stilrent ut. Ines kommer lätt att susa ifrån mig redan om ett par år. Eftersom Nils är mer van åkare så fick han ta hand om Ines i backen. Jag nöjde mig med att heja på den här gången.

Björnrike

Publicerad 2013-04-15 00:10:54 i

I fredags slutade jag lite tidigare då vi bestämt oss för en tur till Björnrike. Mor, far och bror var redan i stugan när vi kom och tog emot oss med en välkomstdrink och dukat bord. Riktigt mysig start på helgen.

Utflugna barn

Publicerad 2013-04-08 00:33:32 i

Tänk att två av mina älskade små troll plötsligt är vuxna och utflugna ur boet. Tja, Andrea har väl halva foten kvar än så länge, men kontraktet på det första egna boendet är i alla fall påskrivet och klart. Hon och pojkvännen har målat i lägenheten hela helgen så nu ska flytten ske under de närmaste dagarna. Glad för deras skull att få slippa bo i kappsäck och åka mellan föräldrahemmen, men visst blir det ännu mer tomt och tyst när pratdrottningen nummer ett flyttar. (Fast jag måste tillägga att lillasyster Ines har potential att överta den tronen :) Är så stolt över att de här två sötnosarna nu kan stå på egna ben och önskar dem all lycka i livet!

Pontus på väg hem

Publicerad 2013-04-08 00:06:19 i

Sonen bör vara på svensk mark igen och det ska bli spännande att få höra mer om hur han har haft det. Här är han med de andra kollegorna på utbildningen.

Påsk i stugan

Publicerad 2013-04-08 00:00:04 i

Vart femte år säger Nils att han är långledig över påsken och då kändes det som att hans förslag att fira den i stugan var rätt självklart den här gången. Helgen bjöd på ett strålande vackert väder, många vänner på plats, god mat, stora abborrar och en massa skoteråkning. Efter den solfattiga sommaren och en extra kall vinter var det ljuvligt att få lite värme och färg på kinderna.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela