gikas

Kommer de inte snart?

Publicerad 2013-07-18 14:21:42 i Allmänt

Ines började dagen med att utropa: - Yeppi, idag kommer mormor och morfar! Sen dess har hon tjatat i timmar: - Kommer de inte snart?

Snacka om att vara efterlängtade. Nu är det i alla fall nära så vi sitter redo att bjuda på nybakad kladdkaka när dörren går upp. Välkomna!

Prinsessan & Slottet

Publicerad 2013-07-16 14:53:55 i Allmänt

Måste säga att vädermässigt så verkar den här sommaren vilja ta revansch från i fjol. Vi har fått en hel del fina dagar hittills och hoppas innerligt att det håller i sig ett bra tag till. Det behövs efter ett långt och solfattigt år. 2012 var vi på stranden två gånger och den ena gången fick vi klä på oss för det var så kallt.

Har hunnit med tre turer i år så redan det är ju en förbättring. Najs!

Segling

Publicerad 2013-07-16 14:35:00 i Allmänt

Har Pontus på besök och han ville gärna hänga med på en båttur innan hemresan till Stockholm. Nils pappa har en segelbåt liggandes i Njutånger och vi kände att det skulle vara kul att se en annan skärgård som omväxling, så vi bad att få ta en tur med den. Underbart!

Ajajaj

Publicerad 2013-07-16 14:04:38 i Allmänt

En stor muskelbristning blev resultatet av att man är lite tävlingsinriktad i överkant. Det var i båtskjulsfestens slutskede vi skulle köra en stafett och via engångstallrikar förflytta laget till andra sidan. De lätta deltagarna plockades upp på ryggen (jag tog Ines) och iväg. Problemet var att våra tallrikar hamnade lite långt ifrån varandra så jag fick ta ett skutt till nästa. Då gled den undan i det fuktiga gräset och mitt ben sträcktes ut framåt i en helt onaturlig omfattning. Fick lite extra tryck av Ines också. Jäklar vilken smärta!

Läkaren säger att jag ska räkna med en läktid på upp emot 3 månader och det krävs sjukgymnastik för att återfå styrkan i benet.

Kvällen före midsommar

Publicerad 2013-07-16 13:53:16 i Allmänt

Den traditionella båtskjulsfesten hos Niklas & Karin på Alnö var precis lika härligt och rolig som vanligt....men med två undantag.
1. Min mobil föll i vattnet när jag skulle visa Ines en snäcka.
2. Jag skadade mig rejält under den avslutande stafettleken. (Suck, återkommer till det i nästa inlägg)

Här är i alla fall några bilder från kvällen.

Seger!

Publicerad 2013-07-16 13:42:25 i Allmänt

Rätt nyligen på en dressyr-tävling här hemma var Ella så arg på hästen att hade hon bara kunnat så hade hon nog strypt kraken. Belle uppförde sig inte alls som Ella ville och det berodde på att hästens kompis stod i hästfinkan och ropade på henne.

Nästa tävling var de förutseende nog att lämna polaren hemma och då gick det betydligt bättre, Ella tog nämligen sin allra första seger! Stor lycka både på hästryggen och vid sidan om. Efter det vann hon en tävling till som hon var ännu mer nöjd med så det går bra nu kan man säga.

Den lilla svarta

Publicerad 2013-07-16 13:28:46 i Allmänt

...eller "Black Pearl" som jag också klarar den. Äntligen kom jag till skott och uppdaterade mig på bilfronten. Det blev en bensinsnål liten miljöbil av årsmodell -11. Hämtade min Toyota Yaris ända nere i Borås så det blev en lååång roadtrip för lilla familjen. Jag är inte så förtjust i att köra långt, men Ines och jag gjorde flera mysiga stop på vägen och övernattade hos moffa's i Stockholm så det gick jättebra.

Ellas konfirmation

Publicerad 2013-07-16 12:58:07 i Allmänt

Lite bilder från Ellas konfirmation i Njurunda kyrka. Fikade efteråt hemma hos hennes far och hans fru.

Läsare med tålamod?

Publicerad 2013-07-16 12:49:39 i Allmänt

Har jag någon läsare kvar på Bloggen tro? Har ju gått extremt trögt med uppdateringarna på sistone. Kan inte riktigt svara på varför, men kanske andra sociala medier har tagit över lite, Facebook t e x. På något sätt känns Bloggen mer privat fast det i själva verket är precis tvärtom, här kan jag inte sätta samma spärrar som på FB....eller kan man det? Nu blev jag osäker.

Hur som helst, är det några fler än mina föräldrar som har fortsatt att titta in här så återkommer jag med lite uppdateringar.

Hittade en GAMMAL bild på mig som bebis, lika pappa på den tiden :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela