gikas

I Kvissleby händer det grejjer

Publicerad 2009-08-08 00:42:18 i Allmänt

Vi packade in alla (nästan) ungarna i bilen och gjorde en tur in till stan nu ikväll. Ville lyssna på Irländsk folkmusik som jag för det mesta brukar gilla.


Dessvärre gjorde sig inte bandet lika bra i det stora tältet som inne på en mysig pub, så vi tröttnade ganska snart och valde kaffe och milkshake´s på Mc´Donalds i stället.  

Nästan hemma så fick vi ta del av lite spännande action. En bil hade nyligen börjat brinna vid trafiklyset och brandkåren skulle just påbörja släckningsarbetet. Ella spanade efter sin pappa som är deltids-brandman, men kom på att han är ju i Göteborg för att kolla på Madonna (jag är mer än lovligt avis på det) - mycket roligare än att släcka bilbränder kan man tänka. 

Kan berätta en lite dråplig episod när vi var tillsammans och vår saab plötsligt började brinna på parkeringen till hans ordinarie jobb. Krille ringde såklart 112 och inväntade sina kollegor. De i sin tur väntade på honom eftersom han hade jour just då och alltså borde ha inställt sig på larmet. När de ändå åkte och insåg vem som larmat så sa de: - Är det du?! Äh, då kan du få släcka själv!   
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela