gikas

Båtliv

Publicerad 2009-06-28 22:48:19 i Allmänt

I går gjorde vi en kvällstur med båten när Ella spelat klart i fotbollscupen Lilla VM. De förlorade alla sina matcher utom den sista som blev oavgjord men Ella verkade rätt nöjd ändå för de fick både en t-shirt och en medalj med sig hem (de fick i o f s alla, men ändå). Jag hade också en ny t-shirt inför årets premiärbåt-tur. Nils gillade den skarpt.  

Eftersom vi kom iväg så sent så fanns det ingen tid över att laga mat så det fick bli konserver ombord på båten istället. Alla var så hungriga att raviolin slank ner som hejsan trots att det kanske inte såg så värst smarrigt ut.

Kaptenen fick hjälp att styra av en liten, övertrött pirat som inte riktigt trivdes i sin lite osmidiga flytväst. 
 
Frida gjorde "en Titanic" i fören där hon stod som en galjonsfigur.  
 
En annan som älskar att åka båt är Egon, han står gärna och spanar ut över vattnet.

Ines somnade av båtens gung efter ett tag så vi trodde att vi hon gjort kväll där i ruffen. Nu blev det inte riktigt så för så fort vi slog av motorn slog hon upp sina blå och vägrade somna om. Tvärtom, den lilla tuppluren räckte gott för att hon skulle orka hålla låda på klipporna där vi stämt träff med Hans & Maria för en korvgrillning och fika. 
 
Ella som är så kraftig och muskulös tänkte visst dra upp båten på land åt oss.

Det var inte direkt lättsamt att ha en sprallig ett och ett halvt-åring lös på de sluttande klipporna så vi fick turas om att hålla henne. Här sitter vi och spanar efter fiskmåsar och andra båtar. 

En helt underbar kväll och självklart var man tvungen att ta ett kort på den fina solnedgången också innan vi åkte hem. 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela