gikas

Barcelo´ Lanzarote - äntligen!

Publicerad 2010-12-19 13:38:01 i Allmänt


Sol och runt 22 gr varmt, äntligen kunde vi slappna av och bara ha det gott. Pappa bjöd på champagne på rummet som välkomstdrink.

Hotellet var riktigt fint, två barnpooler och två större, den tredje största poolen var dock under renovering så det var ju lite synd förstås. Eftersom det inte var supervarmt så blev det heller inte så att man badade hela tiden, men tjejerna hade jättekul i vattnet. 
 

Det kändes lite fel med en massa julpynt bland palmer, kaktusar och shortsbeklädda personer men samtidigt var det trevligt att se på. Jag gillade den här granen i matsalen gjord av en massa bakverk.

  
Riktiga semesterlirare!

All inclusive hela dagarna vilket betydde att vi kunde äta och dricka hur mycket vi ville. Maten var riktigt god, men av någon anledning protesterade Ines högt varje gång vi gick in i matsalen. Hon som brukar äta så bra hemma levde vegetariskt på mycket små portioner av pommes frites, pasta och juice hela veckan. Vi andra åt så vi sprack.

....och drack.

Ines favvodrink "Pinky" matchade t o m klänningen.

Fast vi satt inte bara stilla och åt hela tiden, våra aktiviteter berättar jag mer om i nästa inlägg. Såklart även det lite udda firandet av pappa som fyllt 70 år. Anledningen till att vi var där allihop.

Kommentarer

Postat av: Amanda 16år & Nybliven mamma!

Publicerad 2010-12-23 00:07:04

ÅÅH, vad avensjuk man blir. Skulle sitta fint med en utlands semester nu när det är världens kyla.. Hoppas allt är bra med er Mor min hälsar kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela