gikas

Ines blev kär

Publicerad 2010-12-20 01:04:58 i Allmänt

Både Ella och Ines var lite krassliga redan när vi anlände till Lanzarote och båda hade nog lite feber vissa kvällar. En natt blev riktigt jobbig för då hittade först tjejerna en stor kackerlacka i sitt sovrum och vägrade ligga kvar där. Som tur var hade vi en bäddsoffa vi kunde ställa upp på vårt rum åt dem. Dessvärre vaknade Ines och klagade högljutt hela den natten så ingen av oss kunde sova. Andreá funderade ett tag på vad som var värre; Ines eller kackerlackan?

Dagen efter skaffade vi något som motsvarade flytande Alvedon och sedan blev hon bättre och sov gott. Särskilt efter kvällarna då hon dansat med clownen - det var riktiga höjdare även fast hon inte riktigt vågade vara med på egen hand. Då är det toppen att ha storasystrar som ställer upp.  

  

På dagarna fanns det ett lekcenter för de små där de kunde pyssla, bada, se film och leka. De glada lekledarna hittade på massor av aktiviteter för både stora och små och stod vissa kvällar även för showunderhållningen.
 
Ines stora favorit blev Jerimye, så fort han dök upp la hon huvudet på sned, log brett och vinkade ivrigt - Jag tror allt hon blev lite småkär i honom för han gjorde henne samtidigt lite generad när han kom alltför nära.  

Sista kvällen överraskade hon oss alla genom att ropa "bye bye" till killarna efter att de gick förbi och tackade då att de tyckte att vi hade varit en rolig familj att ha där. Barn har verkligen lätt för att lära sig språk snabbt. "Hola" som betyder "hej" på spanska sa hon också ibland. 

(Nu när vi kommit hem så lyckades jag till Ines stora lycka hitta barn-låtarna som clownerna använde på Spotify - hon satte genast igång med rörelserna hon lärt sig)   

Kommentarer

Postat av: Anki

Publicerad 2010-12-20 10:08:02

Så kul ni ser ut att ha haft!

Roligt att du delger oss detta på blogggen.

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-12-20 18:28:24

Låter spännande med låtarna/rörelseran. Kan du ge tips var ajg hittar dom?

// Marie

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela