gikas

Flytt och SATC-kväll

Publicerad 2010-06-19 14:03:34 i Allmänt

Jag har inte haft tid att blogga på ett par dagar, så därför tänkte jag berätta vad vi har haft för oss. Nils jobbar hårt med båten för att hinna måla den i sommar och jag jobbar så fingarna glöder med att hinna undan på jobbet innan semestrarna börjar och jag ska ska sitta ensam med nuvarande arbetsuppgifter. Det är en bit kvar för oss båda. Jag tappade dessutom lite tid på jobbet eftersom vi har bytt lokaler och flyttat till hamnen (där gamla fryshuset låg). Perfekt läge nära vatten, båtar, Casinot, shopping och en trevlig glasskiosk. Jag har dessutom fått ett eget rum så det känns riktigt bra. 
   
I torsdags var det en riktigt mysig tjej-kväll då vi samlades ett gäng på Stadshusets uteveranda för lite surr och en drink innan vi skulle gå på bio och se Sex and the city 2.

Jag, Josefine, Caroline, Emma och Erika.

Annika N och jag beställde självklart in var sin Cosmopolitan för den rätta SATC-stämningen.

Andréa kom direkt från jobbet på Mc´Donalds.

Lagom till bion började kom två tjejer till och slöt upp med oss, Ingela och Katarina. Kul att vi blev så många. Själva filmen har fått rätt dålig kritik, men jag håller inte med kritikerna för den var klart underhållande. Inte lika bra som första filmen, men absolut sevärd för en som tycker det är intressant med kläder, vackra miljöer och relationer.      

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela