gikas

40 is the new 20

Publicerad 2010-03-03 12:03:04 i Allmänt


Missa inte den nya tv-serien Cougar Town tisdagar kl 21.55 på 5:an! Gillar ni 2 1/2 män så gillar ni den här, smått ironisk, rå dialog för oss med sjuk humor. Serien handlar om det nya livet för en nyligen frånskild, snygg kvinna i 40-års åldern, en MILF som på nåder tillåter sig själv att träffa en yngre kille och som är skitförbannad på sin manliga granne i samma ålder och samma sits som tar hem nya, unga tjejer hela tiden utan minsta dåligt samvete. 

Jag skattade hysteriskt åt vissa dråpliga inslag som t e x när hon skulle testa en ny ställning med sin unge älskare och stående, snyggt sexigt skulle slänga upp ena benet över hans arm...det slutade med en elak sträckning i låret. Courtney Cox var suverän i rollen, men jag gillade även hennes korkade exman, de knäppa väninnorna och den coola tonårssonen som får stå ut med en hel del pinsamheter genom sina föräldrar. Andréa skrattade nästan lika mycket som jag så det är inte bara de som passerat 35 som har behållning av serien.  

Nu gäller det bara att vi lyckas få tillbaka tv-kanalerna genom Telia för Boxer-avtalet upphörde idag och allt utom bas-utbudet försvann. Måtte det inte krångla för varken jag eller Nils har något större tålamod med sånt här. Det var ju lite klantigt av oss att inte koppla in Telia tidigare eftersom vi haft paketet hemma ganska länge, men man har ju en förmåga att vänta in i det sista. Håll tummarna att det funkar. 

By the way - snöstorm ute idag så jag säger bara:

Fuck winter!
      

Kommentarer

Postat av: julia

Publicerad 2010-03-03 13:08:15

hej, hoppas allt är bra med dig idag :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela