gikas

Fars Dag 2011

Publicerad 2011-11-13 18:40:44 i Allmänt

Har känt mig seg i dag efter tre festliga kvällar på raken, sömnbristen är påtaglig. Förfesten hemma hos Emma var mycket trevlig, 8 pratglada tjejer på partyhumör. Det blev både bubbel och en och annan shot. Har ni inte redan provat så kan jag starkt rekommendera Likör 43 med varm nyponsoppa och grädde på toppen - helt fantastiskt gott! (Likören i botten, sedan häller man försiktigt nyponsoppan över baksidan på en sked så att det inte blandas)
Eldkvarn var i alla fall riktigt bra igår på ett fullsatt Aveny och det blev mycket dansande på nattklubben efteråt så jag är mycket nöjd med kvällen.
Har nyss prata med min käre far på telefon och gratulerat på hans dag. Nu väntar vi på att jägaren ska komma hem så att vi kan få fira Fars Dag med honom. Tjejerna har bakat muffins och chokladbollar som de ska bjuda på. Pappa Nils har dessutom dubbel anledning att fira, han fällde nämligen sin 4:e och säsongens sista älg så nu är jakten äntligen överstökad för den här gången. Ska faktiskt bli skönt att få komma in i normala gängor igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela